fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Hrustljavo sadje ohrani okus, hranilne vrednosti, vitamine in minerale ter pridobi neomejen rok uporabe. Poglejte recepte!

Ali ste vedeli, da s postopkom liofilizacije ohranimo okus, hranilne vrednosti, vitamine in minerale v sadju? In da ima takšno sadje neomejen rok uporabe? Spoznajte družino Belič in blagovno znamko Majini hrustljavčki.

Kako pripraviti slastno pecivo?
Za recepte pokukajte na spletno stran Majini hrustljavčki.
Foto (in recepti): Nina Zorčič

Kaj je liofizacija? Liofilizacija je nizkotemperaturno sušenje, ki sestoji iz hitrega ohlajanja živil in ekstrakcije kristalno vezane vode. Sadje tako postane hrustljavo. Več o liofilizacije si lahko preberete na tej povezavi https://www.adrifund.com/project/view/954.

Pri nas liofilizirano sadje pridobiva družina Belič iz Zgornje Polskave: zakonca Marjan in Renata s hčerkama Jano in Majo. Po imenu najmlajše hčerke je družinsko podjetje poimenovalo blagovno znamko liofiliziranega sadja Majini hrustljavčki. Pod tem imenom najdete tudi njihovo facebook stran. Idejo za svoje delo so dobili na sejmu Čokolada in vino, kjer so tudi prvič predstavili svojo ponudbo.

Družina Belič z Zgornje Polskave prideluje liofilizirano sadje Majini hrustljavčki.
Z leve proti desni: Maja, Marjan (stoji), Renata in Jana Belič.

Na začetku se je družina soočala z iskanjem primernega stroja in opreme za filiozacijo sadja. Nekako po naključju (čeprav velja misel, da naključij ni) so našli slovensko podjetje, ki je znalo narediti tak stroj. Proizvodnja se je začela.

Ko se je začela ideja razvijati v smeri resnega projekta so imeli jasno zadan cilj, da bodo pridobljena živila slovenskega porekla in da se povežejo z lokalnimi proizvajalci. Želijo izkoristiti okolje okoli nas, ki ponuja bogate in tradicionalne okuse.

Družino Belič lahko podprete na platformi Adrifund.

Družina Belič je zdaj pred novim izzivom. Želijo širiti proizvodnjo, zato zbirajo sredstva na platformi Adrifund. Če jih želite podpreti, kupite enega ali paket njihovih izdelkov preko platforme Adrifund. Izdelke vam bodo dostavili, ko bo zbrana navedena načrtovana sredstva, v nasprotnem primeru pa vam bodo denar vrnili. K zbranim 10.000 evrom bi družina dodala še sama znesek v isti višini, kar bi jim omogočilo izgradnjo večjih prostorov za lažje izvajanje dejavnosti, kasneje morda tudi izobraževanja majhnih skupin. Uspešnost projekta bi bil močen pokazatelj da trg podpira našo idejo, v katero ljudje verjamejo.

Sadje Majini hrustljavčki lahko kupite v kateri izmed trgovin o vsej Sloveniji,
v novi spletni trgovini ali naročite po telefonu  +386 40 457 008.
da vam ga dostavijo po pošti v lični embalaži!

V primeru, da želite izdelek takoj, ga lahko naročite na NOVI SPLETNI TRGOVINI www.majinihrustljavcki.si, ali kjer boste našli tudi odlične recepte!

Na spletni strani www.majinihrustljavcki.si najdete recepte Nine Zorčič.
Foto: Nina Zorčič

Obiščete obiščete katero izmed trgovin z naravnimi lokalnimi izdelki, ki prodajajo liofilizirano sadje Majini hrustljavčki. Priporočamo trgovino Odgovorna trgovina Natura na Gosposvetski 7 v Ljubljani ali trgovino Zelena japka na Dominkuševi ulici 5 v Mariboru.

Kratka video predstavitev Majinih hrustljavčkov v trgovini Zelena japka (vklopi zvok)

V trgovini Zelena japka smo posneli kratki video, v katerem si lahko ogledate ponudbo liofiliziranega hrustljavega sadja Majini Hrusljavčki.

(oglasno sporočilo)

KONTAKT

Naslov:  Trubarjeva 5, 2314 Zgornja Polskava

Telefon:  +386 40 457 008

E-mail: info@liofiliziranje.si

Facebook stran: Majini hrustljavčki

Instagram: hrustljavcki

NOVA spletna stran in trgovina www.majinihrustljavcki. si

NAKUP IN PODPORA na spletni plaftformi Adrifund tukaj.

Avtorstvo naslovne fotografije in fotografij z recepti: Nina Zorčič

Recepti: Nina Zorčič

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]