VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

FLEUR DE SANTÉ, NARAVNA SKANDINAVSKA KOZMETIKA

Švedsko podjetje Fleur de Santé razvija kozmetične proizvode na osnovi naravnih sestavin že več kot 30 let! Med prvimi smo spoznali vse potrebe in želje žensk in na podlagi tega razvili in razširili svojo ponudbo! Nudimo Vam veliko unikatnih izdelkov za nego in lepoto, ki ustrezajo vsem potrebam današnjih žensk, ki živijo v harmoniji z naravo.

Spoštovanje okolja, narave in živali je vodilo podjetja Fleur de Santé, ne samo pri izbiri sestavin za kozmetične izdelke, ampak tudi v procesu razvijanja le-teh ter pakiranja. Vsi proizvodi Fleur de Santé so razviti na podlagi visokokakovostnih naravnih sestavin, kakor tudi na podlagi sodobnih raziskovalnih procesov in metod ter najnovejših trendov. V Fleur de Santé smo ponosni, da naši proizvodi niso testirani na živalih.

Nudimo Vam različne linije za nego kože obraza, ki ustrezajo Vašim potrebam. Naša najbolj prepoznavna linija za nego kože je prav gotovo Fleurosome, ki je obogatena s cvetnimi kislinami. Najdite popolno kremo, ki ustreza samo Vam, glede na tip kože ali starost.


Fleur de Santé
Fleur de Santé-nega obraza


Naša pestra ponudba za nego telesa zajema tudi gele za prhanje, kreme za stopala, kreme za roke, dezodorante, proizvode za nego občutljive kože ter pilinge za telo. Za nego telesa Vam priporočamo izjemno linijo Olive Oil, z izvlečki olivnega olja, ki blagodejno deluje na kožo, jo vlaži in mehča.


Fleur de Santé
Fleur de Santé-nega las in telesa


Preizkusite naša ličila, ki Vam nudijo vse, kar potrebujete za popoln make-up: senčila, negovalne podlage, maskare, rdečila ter še več!


Fleur de Santé
Fleur de Santé-ličila


Nikar pa ne pozabite na pestro ponudbo čudovitih dišav. Zapeljiv vonj velikokrat spremlja gel za prhanje, dezodorant in losjon za telo. Preizkusite jih!


Fleur de Santé
Fleur de Santé-dišave


Seveda pa nismo pozabili na moške. Samo zanje nudimo proizvode za nego telesa, dišave, modne dodatke ter še več.


Fleur de Santé
Fleur de Santé-zanj


Nakit in torbice so zagotovo zelo pomemben del ženske garderobe. Prav tako udobno in zapeljivo spodnje perilo. Vse to Vam nudimo v podjetju Fleur de Santé!


Fleur de Santé
Fleur de Santé-spodnje perilo in modni dodatki


Obiščite spletno stran www.fleurdesante.si, kjer lahko prelistate katalog izdelkov, na spletni strani pa si lahko naročite tudi brezplačen izvod kataloga. V kolikor potrebujete pomoč, lahko pokličete servis strank na telefonsko številko: 02 450 21 81.

Kontaktni  podatki:
Kozmetika Fleur de Santé

Cesta k Tamu 6, 2000 Maribor

Tel. številka: 02/ 450 21 81

Fax: 02/ 450 21 78

klub@fleurdesante.si

www.fleurdesante.si


VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice