fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Družinske počitnice v Termah Dolenjske Toplice

Terme Dolenjske Toplice so res prava odločitev za družinske počitnice.

»Draga, danes bom pozen, sestanek bo malce daljši, kot sem predvideval. Boš lahko šla ti po ta malo v vrtec?« »Joj, ne morem, Gabrčka moram peljati na cepljenje. Čeprav sploh ne vem, kako bova, ker mu zobje rastejo in je tako siten. Bom tvoje starše poklicala. Živa bo zagotovo vesela, da jo bosta prišla iskat dedi in babi.« »Pokliči, čeprav mislim, da imata plesne vaje. Kaj pa tvoji?«

Se prepoznate v zgornjem dialogu? Ste eden izmed zgoraj omenjenih očkov oziroma mamic? Morda tako aktivna babica oz. dedek, da za vnučke včasih kar zmanjka časa? Ritem vsakdana je res naporen, kajne? Pa ni treba, da je. Vsaj ne ves čas. Vsaj v času poletnih počitnic ne.

Vzemite si nekaj dni zase, za svoje najbližje … v Termah Dolenjske Toplice, kjer bomo s pestro ponudbo različnih aktivnosti za prav slehernega člana družine (tudi dojenčke), poskrbeli za popoln odklop od vsakdanjih skrbi … Za trenutke, ki vam bodo risali nasmehe na ustih še nekaj mescev po oddihu.

Kot verjetno že veste, smo v Termah Dolenjske Toplice ob koncu prejšnjega leta odprli novi Hotel Balnea. Ob tej priložnosti smo osvežili tudi našo ponudbo, ki je – tako kot namestitev – pisana na kožo družinam z dojenčki, pa tudi tistim z malce večjimi otroki. Pa pojdimo lepo po vrsti.

Namestitev in vse, kar sodi zraven

Ponudba naših namestitvenih zmogljivosti je raznolika. Izbirate lahko med prostornimi sobami, kjer imajo lahko vaši otroci svojo sobo, lahko bivajo v sobi poleg vas – na dodatnem, a vseeno zelo udobnem ležišču –  po vnaprejšnjem dogovoru pa vam lahko v sobo pripeljemo tudi posteljico za vašega najmlajšega. Udobje je, ne glede na vaš izbor, zagotovljeno.

Odlično se boste počutili tudi v hotelski Restavraciji Balnea, kjer spretnost in ustrežljivost tamkajšnjega osebja ne pušča prostora za ravnodušje. Naši kuharski mojstri znajo razvajati od tistih najbolj zahtevnih gurmanov do mladih želodčkov vaših najmlajših. Ob predhodnem dogovoru vam lahko v restavraciji pripravijo tudi hrano, primerno za dojenčke, poskrbimo pa tudi za prekuhano vodo za pripravo adaptiranega mleka.

Da ne bo nikoli dolgčas …

… poskrbimo v Wellness centru Balnea v kraljestvu bazenov, kjer bo zagotovo uživala vsa družina. Malce večji otroci se bodo prelevili v pogumno posadko na gusarski ladji, dojenčki pa bodo pod vašim budnim očesom prvič zaplavali v tako velikem bazenu (v bazenih v Wellness centru Balnea poteka tudi plavanje za dojenčke pod vodstvom in nadzorom Plavalne zveze Slovenije).

… vas bo zagotovo prepričalo tudi dejstvo, da se v neposredni bližini vaše sobe nahaja otroška igralnica Vija Vaja. Tu lahko skupaj s svojimi otroci gradite avtoceste, se sfrizirate ipd. Za otroke, starejše od 5 let, lahko po dogovoru organiziramo tudi varstvo.

Vaše otroke bodo zagotovo navdušila tudi otroška igrišča z novimi igrali ob hotelu, predstave topliškega čarodeja, številne ustvarjalne delavnice ter seveda samo druženje z njihovimi vrstniki.

… pojdite v prečudovito naravo, ki vam bo zagotovo za dlje časa »napolnila vaše baterije«. Okolica Term ponuja praktično neomejene možnosti za sprehode v zavetju sence stoletnih dreves. Če bodo vaši otroci pozorno opazovali svet okoli sebe, bodo lahko na poti videli celo kako veverico oz. drugo žival (poti so primerno urejene tudi za otroške vozičke).

Terme Dolenjske Toplice so res prava odločitev za družinske počitnice.

Vse zapisno pa še zdaleč ni vse, kar ponujamo v programu Biba leze.

Mlado mamico bomo razvajali v Bioenergetski sobi, ji omogočili mini tečaj masaže stopal, individualni posvet s športnim trenerjem, vadbo v Fitnesu Panorama, telovadbo na žogi ipd. Na voljo ji bo tudi strokovnjakinja za prehrano, ki veliko ve o prehrani doječe matere, prehrani dojenčka, o otroških alergijah na hrano ipd.

Očki oz. babice ter dedki pa boste lahko uživali v biserni kopeli, se po posvetu s športnim trenerjem odpravili na fitnes vadbo, prav tako pa boste lahko opravili tud mini tečaj masaže stopal.

Več o podrobnostih programa Biba leze

najdete na www.terme-krka.siali pa pokličite v

Terme Dolenjske Toplice na tel. št. 07/ 3919 – 400

manuela

Prijava na novice

[recaptcha]