fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Nova doživetja v SPA GOLFER HOTELU

V petek, 11. septembra 2009 ob 17. uri, odpira vrata nov hotel SPA GOLFER HOTEL **** v kraju Sveti Martin na Muri na Hrvaškem.

Toplice Sveti Martin zadnjih nekaj let doživljajo intenzivno obdobje poslovanja in razvoja turizma. Postopoma so gradile svojo prepoznavnost, predvsem na temelju naravnih danosti pokrajine, prijaznega osebja in kakovostnih storitev. Toplice so danes vodilno podjetje v kontinentalnem turizmu. Z izgradnjo hotela in igrišča za golf predstavljajo največji projekt kontinentalnega turizma z investicijo več kot 300 milijonov kun (42 milijonov eurov) z več kot 200 zaposlenimi. Glede na to, da so pred investicijo toplice obsegale le en zunanji bazen, naložba predstavlja eno največjih greenfield investicij v celotni Hrvaški. Eden od korakov v preskoku ponudbe, ki sedaj zadovoljuje višji razred domačih in tujih gostov, pomeni sprememba blagovne znamke v “Spa & Golf Resort St Martin,” ki naj bi postala sinonim za vrhunsko kakovost kontinentalnega turizma, tako na Hrvaškem kot v okoliških državah.

Razvoj kompleksa “Spa & Golf Resort St Martin » in njegovo postopno preoblikovanje v vsebinsko bogat kompleks je bil zasnovan in izvajan v štirih skrbno načrtovanih fazah finančnega vlaganja v infrastrukturo in kader. Za prve tri lahko s ponosom rečejo, da so skoraj v celoti realizirane. Že od leta 2005. vključujejo apartmajsko naselje, pokrite bazene, vodni park s tobogani, pivnico in kozmetični salon. Temu je sledila razširitev in dograditev restavracije, ureditev wellness centra, gradnjo zunanjih bazenov, nakupovalnega centra in športnih terenov. Letos so dokončali izgradnjo luksuznega hotela 4 * “Spa Golfer”, ki s svojo raznoliko ponudbo pripravljeno pričakuje tudi najbolj zahtevne goste. Hotel z zmogljivostjo 320 ležišč (151 moderno opremljenih sob in 6 apartmajev) gostom nudi posebno vzdušje in le-to dopolnjuje z razgledom na golf igrišče, bazene in naravo. V sklopu hotela se nahaja kongresni center za 500 ljudi, medtem ko luksuzni wellness center na 1800 kvadratnih metrih s celovitimi programi, individualnim pristopom in sodobno opremo zagotavlja spajanje duha in telesa. Strokovno in prijazno osebje je le še pika na i v tej edinstveni ponudbi wellness centra kot čarobnega vira lepote in užitka.

Nova športna dvorana nudi pogoje, primerne za priprave vrhunskih športnikov in užitek rekreativnih športnikov. Ponuja prostor s pomičnimi tribunami, slačilnice, vrhunsko telovadnico, dvorano za fitnes in borilne športe in prostor za trenerje. V izgradnji je tudi 20 luksuznih vil nad igriščem za golf, ki bodo na prodaj. V prihodnosti načrtujejo izgradnjo še enega hotela, zabaviščnega parka in naselja. Načrtujejo kapaciteto 1000 postelj in do 200.000 nočitev, s čimer bi Međimurska župnija postaja ena najmočnejših okrožij. Že sedaj se čuti ugoden vpliv “Spa & Golf Resort St Martin” v okrožju Međimurske župnije, saj je število nočitev od odprtja bazena in apartmajskega naselja do danes naraslo za več kot 3,5-krat, pri čemer »Spa & Golf Resort St Martin” ustvari preko 50% nočitev v občini in predstavlja največjo turistično atrakcijo. To pomeni, da je Međimursko župnija občina z najvišjo stopnjo rasti prenočitev v Hrvaški v zadnjih štirih letih. Od samega dna po številu nočitev se je povzpela do sredine lestvice kontitentalnih županij-občin, z odprtjem novega hotela pa pričakujejo, da bo pri vrhu že naslednje leto.

Na koncu lahko rečemo, da je “Spa & Golf Resort St Martin” kljub izredno hitri rasti izredno ekološko usmerjena turistična destinacija, ki zagotavlja sprostitev, wellness, romantiko in družinske počitnice, šport in aktivne počitnice, kongresni turizem s team-buildingom ter vrhunsko kulinarično doživetje. In seveda prekrasno naravo.

vitaFIT

Komentar

  • Zelo pohvalno, da se zadeva razvija , torej bodo lahko tudi naši sosedje tako kot Čatež Hrvate, sprejemali Slovence! Cene so videti sprejemljive, zato bo treba pridit pogledat. Upam, da bo osebje bolj prijazno, kot je na Hrvaški obali poleti in da bo ponudba kvalitetnejša in ne usmerjena samo na pobiranje denarja kot je pri naših sosedih v navadi!
    Upam da imajo mlad , sposoben , izšolan kader, izšolan v tujini (npr v Sloveniji), ker sami očitno ne znajo vzgajati kadre! Torej prišli bomo in če bo stvar enaka kot imajo v navadi ne pridemo nikoli več!
    Srečno
    B.

Prijava na novice

[recaptcha]