fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

DELAVNICA MAYANSKE KOZMOLOGIJE

Zajema  duhovna znanja in modrosti, starodavnega ljudstva Mayev, o času in njegovi naravi. Preračunavanje časa utemeljeno na naravnih ciklusih Sonca, Lune in Univerzuma nas vrača k naravi, iz katere izviramo.

Ta znanja človeku omogočajo, da osvoji dimenzijo časa. Človek prične upravljati s svojim notranjim časom, ko se sinhronizira z naravo. Ko prepoznamo svoj notranji ritem in ga obvladujemo, okoliško pospeševanje časa, nima več tako uničujočega vpliva, na nas in našo kvaliteto življenja.

Zavladati lastnemu času pomeni, prenehati biti hrana umetnemu, histerično pospešenemu zunanjemu času.


Kdor poseduje tvoj čas, poseduje tebe

Starodavno Mayansko ljudstvo je na temelju svojega računanja časa med drugim predvidelo tudi, v kakšnem času bomo mi danes živeli. Ohranila so se sporočila in deli njihovega znanja, da bi se tudi sami naučili potovati s časom.

Najsi se temu še tako upiram, sem vendarle do zadnjega odgovoren za vse, kar se mi v življenju primeri.

Na delavnici se lahko naučite:


– O izvoru danes veljavnega Gregorijanskega koledarja in koledarja Mayev,


–  O Tzolkinu-Svetem koledarju Mayev in o načinu, na katerega se usklajujeta


– Osnovno abecedo odtisov časa, 20 solarnih pečatov in odgovarjajočih 20 arhetipov energij ter 13 kozmičnih tonov in njihovo gibanje v različnih ciklusih.


– Rokovati s sinhronarjem 13 mesecev, s pomočjo katerega se boste uskladili z lastnim ritmom in energijo naravnega časa. S sledenjem sinhronarja dosežemo uvid v energijo dneva in prepoznavamo načrt vsakodnevne navigacije časa.


– Spoznate svoj Galaktični  podpis, energijski pečat vašega rojstva. Naučite se prepoznavati svojo energijo, življenjsko poslanstvo, izzive in potenciale, skrite moči in slabosti.


–  Rokovati z Galaktičnim kompasom, orodjem, ki služi za pretvarjanje datumov iz Gregorijanskega koledarja. Pomaga nam , orientirati se v času s ciljem odkriti galaktično identiteto osebe, dogodka v dnevu oz energije dneva.

Kot se vse nahaja v času , tako se tudi čas nahaja v vsemu, odtisnjen je v nas.


Potek delavnice

Celotna delavnica poteka tri dni 1., 2. In 3. april:


petek 1.4.2011 od 16. do 19. ure
sobota 2.4.2011 od 9. do 19. ure z odmorom za kosilo

nedelja 3.4.2011 od 9. do 13. ure


Cena tridnevne  delavnice : 100€, cena vključuje obsežno gradivo.


Delavnico vodi:         Mario Mirković,  Belo kristalno ogledalo, član Fundacije za zakon časa in član Gibanja za mir in sprejetje koledarja 13 mesecev.

Potrebne  so predhodne rezervacije najkasneje do vključno 25.3. 2011.


Prijave in dodatne informacije na:

natalija.resnik.gavez@amis.net,In Lake’ch

JAZ sem tvoje drugo TI

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]