fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Certifikat Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj – individualni poletni študij

2023 IRDO Poletni INDIVIDUALNI študij – za CERTIFIKAT Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj podjetja

Tokrat vam omogočamo ekskluzivno – INDIVIDUALNO poletno obliko študija in opravljanja nalog, izpita za pridobitev IRDO certifikata 1. stopnje – Vodja za družbeno odgovornost in trajnostno razvoj.

Predelali boste enako gradivo, kot so ga udeleženci v skupinah, le naloge boste pripravili individualno in jih predstavili po dogovoru vodji programa usposabljanja. Do konca poletja boste tako pridobili certifikat in opremljeni z novimi znanji vstopili v jesensko obdobje.

Tako boste že jeseni lahko pristopili tudi k 2. stopnji usposabljanja za pridobitev IRDO certifikata – Strateg-inja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj, s katero pričnemo že 15. septembra 2023 (certifikatov ima že 26 oseb v Sloveniji).

Torej, vabimo vas, da se lotite individualnega dela in preučite gradiva z naših treh seminarjev in delavnic na 1. stopnji usposabljanja z naslovom Vodenje družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja podjetja ter opravite izpit in tako pridobite certifikat.

IRDO certifikat Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj podjetja je na 1. stopnji usposabljanja od leta 2016 do februarja 2023 pridobilo že več kot 280 strokovnjakov, mladih in managerjev. V letu 2023 se jim pridružite tudi vi!

Kako bo potekalo delo?

Ko prejmemo vašo prijavnico, vam pošljemo dostop do Dropbox, kjer boste našli gradiva za vse tri seminarje in navodila za delo. Pripravili boste 3 uporabne naloge v obliki ppt, še predtem se lahko slišimo po telefonu ali preko Zoom, da vam predstavim gradiva, vi pa nam morebitna vaša odprta vprašanja.

Nato boste do dogovorjenega datuma pripravili te naloge in jih poslali v pregled, prav tako izpit, ki ga boste prejeli od nas v obliki 10 vprašanj v Word dokumentu.

Ko vse to opravite, boste konec poletja, predvidoma konec avgusta, prejeli še naš certifikat in bili tako pripravljeni na nove izzive jeseni in seveda na našo 2. stopnjo, če se boste zanjo odločili.

#vodjazadružbenoogovornostintrajnostnirazvoj#družbenaodgovornost#trajnostnirazvoj#irdo

Udeleženci študija Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj podjetja s Certifikati
Certifikat Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj podjetja

Iskrena hvala za vaše povpraševanje in možnost sodelovanja.

Za podporo in popust me kontaktirajte tukaj, na mail miro.mihec@etika.si ali na telefon 041 710-277, Etika d.o.o.

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]