fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Brezplačno predavanje Ayurveda

BREZPLAČNO PREDAVANJE AYURVEDA,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         starodavni sistem zdravja in boljšega počutja.

3.maj ob 18.uri, ANDRAGOŠKI ZAVOD Maribor, Maistrova 5 1.nadstropje, učilnica 407

Ayurveda je najstarejši sistem medicine na svetu, ki nam pomaga, da živimo bolj zdravo in zadovoljno življenje.

Predavala bo ajurvedska zdravnica B.A.M.S. Monica Mohan, ki je opravila pet letni študij ajurvede na Sri Sri Ayurveda College of Science and Research v Bangaloreju, Indija.

Poslušalcem bo predstavila osnove in glavne smernice zdravljenja po ajurvedi, kot so pravilna prehrana, ajurvedska zelišča, ajurvedske terapije, dihalne vaje in joga. Govorila bo tudi o načelih, ki nam pomagajo ohranjati zdravje in povrnejo izgubljeno ravnovesje. S prepoznavanjem naravnih zakonitosti lahko sami uravnotežimo svoje telo, um in čustva, živimo življenje bolj zdravo in se boljše počutimo.

Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku, se bo sproti prevajalo in bo trajalo približno 90 min. Organizator predavanja je Shankara Slovenija d.o.o., ki v Sloveniji že pet let širi znanje o ayurvedi in zdravem načinu življenja.

Informacije in prijave:

030 294 066, info@srisriayurveda.si fb: Sri Sri Ayurveda Shankara Shankara d.o.o., Gornji trg 1, Ljubljana

 

 AJURVEDSKO SVETOVANJE                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                z ajurvedsko zdravnico B.A.M.S. Monica Mohan

8.maj 2016 Kraljeviča Marka 6, v prostorih podjetja Etika d.o.o., Maribor

Na ajurvedskem svetovanju ajurvedska zdravnica B.A.M.S. Monica Mohan z otipom pulza (parikša) oceni stanje notranjih organov, limfni in krvni obtok, delovanje presnove in izločil ter cirkulacijo v kosteh in sklepih. S pulzno diagnostiko ugotovi pretočnost energije v telesu, morebitno oteženo delovanje notranjih organov, blokade in naše čustveno stanje. Glede na naš konstitucijski tip nam priporoči ustrezno dieto, zelišča za krepitev telesa in živčnega sistema ter ajurvedske masažne terapije za razstrupljanje telesa in dodatne praktične nasvete za vzdrževanje ravnotežja.

cena

.

O AYURVEDI

Ayurveda je najstarejši sistem medicine na svetu, ki nam pomaga, da živimo bolj zdravo in zadovoljno življenje. Glavne smernice zdravljenja po ajurvedi so pravilna prehrana, ajurvedska zelišča, ajurvedske terapije, dihalne vaje in joga.

o1a

Ayurveda je najstarejši sistem medicine na svetu, ki nam pomaga, da živimo bolj zdravo in zadovoljno življenje. Glavne smernice zdravljenja po ajurvedi so pravilna prehrana, ajurvedska zelišča, ajurvedske terapije, dihalne vaje in joga.

S poznavanjem načel in naravnih zakonitosti lahko sami uravnotežimo svoje telo, um in čustva, živimo življenje bolj zdravo in povrnemo telesu izgubljeno ravnovesje.

Ajurveda se ukvarja z individualnimi lastnostmi posameznika in ajurvedski zdravnik se posveča človeku in ne bolezni. Z starodavno ajurvedsko tehniko diagnosticiranja z otipom pulza- nadi pareeksha – se natančno določijo tako fizične in psihične težave kot neravnovesja. Gre za celostno tehniko, ki sega v srž vzroka zdravstvenih težav, in se ne osredotoča zgolj na simptome. Nadi pareeksha vas posvari o morebitnih zdravstvenih tveganjih. Predstavi vam, kako optimizirati svoje zdravje v skladu z elementi, ki prevladujejo v vašem telesu.

o1b

Glede na naš konstitucijski tip nam priporoči ustrezno dieto, zelišča za krepitev telesa in živčnega sistema ter ajurvedske masažne terapije za razstrupljanje telesa in dodatne praktične nasvete za vzdrževanje ravnotežja.

 

KONTAKT in PRIJAVE

 

+386 30 29 40 66 ,

info@srisriayurveda.si,

FB: Sri Sri Ayurveda Shankara

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]