fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

ATTACCA – POLETNI GLASBENI TABOR 2015 (24. – 28.8. 2015)

car

singing

 Si želiš:

  •  preživeti super zabaven teden počitnic z vrstniki in prijatelji?
  •  sodelovati v glasbeno-ustvarjalnih delavnicah?
  •  peti, igrati na instrumente in plesati?

 

Predstavljamo vam nov glasbeni projekt, ki bo letos zaživel v našem mestu. Carmina Slovenica, ki že 50 let mladim nudi kakovostno glasbeno in gledališko udejstvovanje ter aktivno preživljanje prostega časa, pripravlja konec poletnih počitnic Poletni glasbeni tabor Attacca, kamor se lahko vpišejo vsi, ki imajo veselje do glasbene, plesne in gledališke ustvarjalnosti, jih zanimajo nove izkušnje, želijo ustvariti nova prijateljstva, pripadati skupini, biti kreativni; torej vsi tisti, ki so teden počitnic pripravljeni nameniti umetnosti in druženju z vrstniki. Druženje v ustvarjanju in ne le preko FB.

Vemo, kako pomemben člen v vzgoji mladega človeka je sodelovanje v skupini ter imeti prostor za kreativnost. Zato je Attacca prostor med ustvarjanjem umetnosti in vzgojo z umetnostjo.

S petjem, igranjem na instrumente in plesom bodo otroci spoznavali različne glasbene zvrsti, bisere svetovne glasbene dediščine, kulturo in tradicijo svojega in drugih narodov ter seveda tudi glasbo našega časa.

Vabljeni torej na vpis v Poletni glasbeni tabor Attacca, ki bo potekal od 24. do 28. avgusta 2015 v popoldanskih urah v Unionu.

Na Attacco vabimo otroke in mladino dveh starostnih skupin:

Junior: 8–12 let

Prime: 12 let in več

Program bo obsegal petje, različne gibalne tehnike, igranje tolkal, vodeno poslušanje glasbe, ples, …

Delavnice bodo potekale v popoldanskem času. Zanje ni potrebno predhodno znanje.

Prijavnine za prvih 40 prijavljenih udeležencev ni. Za nadaljnje prijave je cena 40 EUR.

Rok prijave: 20. 6. 2015 

Za prijavo je potrebno izpolnjeno in podpisano prijavnico poslati na naslov Zbor Carmina Slovenica, Partizanska cesta 12, 2000 Maribor ali skenirano na mail project@zbor-carmina-slovenica.si.

Več informacij na www.carmina-slovenica.si ali na 031 652 662 / 02 25 12 215.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]