fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

5.6. AJURVEDSKO SVETOVANJE z zdravnico B.A.M.S. Monico Mohan

Na ajurvedskem svetovanju ajurvedska zdravnica B.A.M.S. Monica Mohan z otipom pulza (parikša) oceni stanje notranjih organov, limfni in krvni obtok, delovanje presnove in izločil ter cirkulacijo v kosteh in sklepih. 

o1a

S pulzno diagnostiko ugotovi pretočnost energije v telesu, morebitno oteženo delovanje notranjih organov, blokade in naše čustveno stanje. Glede na naš konstitucijski tip nam priporoči ustrezno dieto, zelišča za krepitev telesa in živčnega sistema ter ajurvedske masažne terapije za razstrupljanje telesa in dodatne praktične nasvete za vzdrževanje ravnotežja.

Ayurveda je najstarejši sistem medicine na svetu, ki nam pomaga, da živimo bolj zdravo in zadovoljno življenje. Glavne smernice zdravljenja po ajurvedi so pravilna prehrana, ajurvedska zelišča, ajurvedske terapije, dihalne vaje in joga.

S poznavanjem načel in naravnih zakonitosti lahko sami uravnotežimo svoje telo, um in čustva, živimo življenje bolj zdravo in povrnemo telesu izgubljeno ravnovesje.

Ajurveda se ukvarja z individualnimi lastnostmi posameznika in ajurvedski zdravnik se posveča človeku in ne bolezni. Z starodavno ajurvedsko tehniko diagnosticiranja z otipom pulza- nadi pareeksha – se natančno določijo tako fizične in psihične težave kot neravnovesja. Gre za celostno tehniko, ki sega v srž vzroka zdravstvenih težav, in se ne osredotoča zgolj na simptome.

Nadi pareeksha vas posvari o morebitnih zdravstvenih tveganjih. Predstavi vam, kako optimizirati svoje zdravje v skladu z elementi, ki prevladujejo v vašem telesu.

Glede na naš konstitucijski tip nam priporoči ustrezno dieto, zelišča za krepitev telesa in živčnega sistema ter ajurvedske masažne terapije za razstrupljanje telesa in dodatne praktične nasvete za vzdrževanje ravnotežja.

Osebno svetovanje bo potekalo v nedeljo, 5.6. v prostorih podjetja Etika d.o.o., Kraljeviča Marka ulica 6 v Mariboru.

CENA: 46EUR

NAROČANJE IN INFORMACIJE
+386 30 29 40 66 info@srisriayurveda.si

Pridržujemo si pravico do spremembe datuma in kraja, kjer se bodo odvijala ajurvedska svetovanja. O vseh spremembah boste obveščeni ustrezno in pravočasno.

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]