fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

City games v Sloveniji – ekipe, prijavite se!

Iščemo ekipe 5 fantov in 3 dekleta za City Games.

Po mesecu in pol potovanja po državah bivše Jugoslavije se City Games karavana seli v Slovenijo. Hrvaška, Črna Gora, Srbija in BiH so že dobile letošnje prvake in napočil je čas, da najdemo tudi slovenskega. Popularne poletne igre bodo tako organizirane na treh lokacijah – v Mariboru, 13. 8., Ajdovščini, 15. 8. in Kopru 16. 8., kjer bodo ekipe tekmovale na challengerjih. Najboljše izmed njih se bodo uvrstile v slovenski finale, ki bo v Kranju, 18.8. Slovenski zmagovalec bo Slovenijo zastopal v mednarodnem delu tekmovanja od 25. – 27. 8. v Biogradu na Moru.

 

»Spomin na sijajne nastope mariborske ekipe v preteklih letih je še vedno svež, zato ne dvomimo, da nas odlično tekmovanje čaka tudi to nedeljo. Pozivamo vse, da pridete in bodrite svoje favorite za uvrstitev v veliko slovensko finale,« je povedal avtor projekta Miroslav Krzyk, katerega agencija Adria events organizira igre v sodelovanju s Kooperativo Konjice in Mestno občino Maribor. Dogodek se bo začel ob 19:30 na kopališču Mariborski otok.

OTVORITEV SLOVENSKE TURNEJE CITY GAMES V MARIBORU

Na tekmovanju, ki ga mnogi zagotovo poznajo še pod imenom Jadranske igre, sodelujejo ekipe po 8 članov. Ekipe tekmujejo v moderni verziji tradicionalnih iger, med katerimi so vodna košarka, leteči vaterpolo, vodna alka in dirka oslov. Vabimo vas, da se pridružite našemu razigranemu poletnemu spektaklu in uživate v zabavi in druženju!

Iščemo ekipe 5 fantov in 3 dekleta za City Games. Informacije in prijave na:
040 390 873

www.city-games.com

https://www.facebook.com/CityGamesSlovenija/?fref=ts

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]