fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

OGLASNO SPOROČILO Ker živimo v negotovih časih je posijala luč nova knjiga, ki bi jo morali prebrati popolnoma vsak Slovenec. Avtor knjge Aleš Babič podarja E-knjigo  ZAKAJ SMO BREZ DENARJA popolnoma brezplačno. V kolikor želite imeti tiskano knijigo in jo podariti svojim strankam prijateljem pa lahko pokrijete le strošek tiska knjige, ki je 1.9 eur + ddv + poštnina je vaš strošek. Zato se splača naročiti več knjig. Knjiga je neprofitne narave. Dobro delo boste že naredili, če boste ta mail delili z vašimi prijatelji.

 

V SODELOVANJE VABIMO

Vse finančne in premoženjske svetovalce, društva, občine, zavode, ekološke trgovine, zavarovalne zastopnike, podjetja, ki želijo knjig podariti svojim strankam, da pokrijejo le strošek tiska knjige, ki je 1,9 evrov na knjigo. Knjiga je neprofitne narave.Torej za 50 knjigo  boste odšteli le 98 eur s poštnino. S tem boste svojim strankam naredili veliko korist, saj boste reševali vzroke za pomanjkanje denarja in ne krpali samo posledice.

Cilj je, da v 2 letih prebere knjigo cca. 50.000 Slovencev. Knjiga bo prevedena tudi v več tujih jezikih. Namen knjige je ozavestiti ljudi o modrem potrošništvu in pametnem ravnanju z denarjem saj le tako lahko vsak posameznik spremeni svoje žilvjenje na boljše in hkrati lahko pozitivno vpliva na okolico. Prvo knjigo je možno dobiti popolnoma brezplačno v elektronski obliki na prvi strani spletne strani www.ekosen.si.

Predstavljamo vam zbirko knjig (01, 02) pod skupnim naslovom

kazalo-IZAKAJ SMO BREZ DENARJA

01 – Zakaj smo brez denarja 1 – prvo knjigo dobite tudi brezplačno v e-obliki 02 – Zakaj smo brez denarja 2 (Kmalu na voljo) Preberite knjigo avtorja Aleša Babiča, ki je v naš prostor prinesel nov produkt, ki ga bodo zaznamovale šele prihodnje generacije. V knjigi nam avtor brez dlake na jeziku pove, kako smo pod vplivom masovnih medijev. Oglaševalci nas namreč preko medijev vsakodnevno (pod)zavestno prepričujejo, da je potrebno čim več zapraviti oz.

 

 

 

 

kazalo-IIPotrošiti. Še posebej navdihujoče in razsvetljujoče je branje poglavja 15 idej, kako zmanjšati življenjske stroške, ne da bi bili za karkoli prikrajšani. Avtor vidi spremembe v svetu le, če bomo potrošniki spremenili nakupovalne navade. Torej, da bi manj trošili za stvari, ki na dolgi rok ne koristijo kupcu in niti človeštvu. Prihranek pa investirali v stvari, ki imajo dodano vrednost oziroma uresničevali naše prave resnične želje in ne umetne, ki nam jih vsiljujejo mediji. Knjiga je napisana na motivacijski način, ki bralca spodbudi k takojšnji akciji. Osnovana je na široki bazi znanja, ki jih avtor podkrepi še z lastnimi – slovenskimi izkušnjami.

 

 

Mnenja o knjigi:

“Avtor nam brezkompromisno nastavi ogledalo in izpostavi najpogostejše probleme in stranpoti osebnih in družinskih financ. Seveda ponudi tudi rešitve, ki temeljijo na očitno široki bazi znanja s tega področja, podkrepljenim z lastnimi, kar je še posebej uporabno, slovenskimi izkušnjami. Je to knjiga za vas? Se prepoznate v ogledalu?! Bodite pošteni! Če ste prebrali do tu, je to knjiga za vas!”

mag. Samo Lubej, neodvisni finančni svetovalec, podjetnik, predavatelj “Ja, res ti da misliti, Aleševa knjiga! Nikakor nisem mogel nehati brati, tako me je potegnilo noter! Zanimivo koristno branje, ki ga bo potrebno realizirati v resničnem življenju. Prihranki oz. zaslužki so prav tako v majhnih stvareh, le videti jih moramo. Ta knjiga pa ti med drugim pomaga ravno to, videti, tiste male stvari.”

Vakej Andrej, podjetnik “Knjiga obravnava izjemno pomembno temo ravnanja z denarjem, ki je samo ena od oblik energije, s katero smo v vsakdanjem stiku. V njej najdemo predloge in utemeljitve, predstavljene na razumljiv in pregleden način. Napotki so namenjeni slehernemu med nami, saj nas večina ravnanja z denarjem ne obvlada. Avtor spretno vpleta še vplive potrošništva in ekologije, s čimer dokazuje, da so vsi ti pojmi med seboj neločljivo povezani”.

Simon Tihec, oblikovalec “V sodobnem času, ko ekologija in ekološki način razmišljanja, kako živeti v sožitju z naravo, postajata vedno bolj aktualna, je Aleševa odlična knjiga več kot dobrodošla. Zato, da bi živeli srečno, uspešno in bogato življenje ni potrebno, da vse počnemo “na veliko”, kajti kot pokaže Aleš, je tudi z manjšim razsipavanjem in preudarnim varčevanjem možno radostno uživati življenje. Vsakemu bralcu knjige želim med iskanjem “izgubljenega” denarja veliko prijetnih in zabavnih trenutkov.”

Roy Goreya, Univ.dipl.ekon., motivacijski trener, predavatelj “Odlični primeri, ki bodo v korist vsakomur. Ob branju te knjige sem se izredno zabaval. Prepričan sem, da bo Aleševo delo pomagalo tako preprostemu človeku kot podjetniku, saj so načela, omenjena v knjigi, izrednega pomena za načrtovanje in uresničevanje finančne svobode.” Jure Valant, podjetnik, avtor knjig “Finančna svoboda 1 in 2” Res svetovna knjiga!! Vredna branja, brez šale. Smo takoj spremenili nekaj navad v družini, res deluje!!! Diana Gomivnik, podjetnik, predavatelj.

Knjiga Aleša Babiča Zakaj smo brez denarja nastavi posamezniku in današnji družbi ogledalo, kjer se prepozna prav vsak izmed nas. Knjiga je neprecenljiva zbirka izjemno uporabnih nasvetov, kjer prihraniti denar in predvsem polna nasvetov, kako moramo dojemati našo potrošniško družbo in zakaj z varčevanjem in zmernostjo pomagamo tudi svetu in družbi, ne le sebi. Za ravnanje z denarjem v šolah nikoli ni dovolj denarja in tema osebnih financ je zaradi nenehnih sprememb v svetu vedno bolj pomembna za prav vsakega posameznika. Osnovno znanje, podkrepljeno z življenjskimi izkušnjami in praktični nasveti, ki jih je v knjigi opisal Aleš Babič, tako lahko pomagajo prav vsakemu posamezniku, ki se zaveda, da je za svojo lepšo prihodnost odgovoren sam in ne država ali kdo drug.

Aleš Babič je ne le dober pisec ampak tudi izjemen predavatelj, kjer deli uporabne in praktične nasvete, kako in kje lahko privarčujemo težko prisluženi denar. Na predavanju Aleš slušateljem pojasni, zakaj se svetovna finančna situacija vedno bolj spreminja in kaj to lahko pomeni za prav vsakega izmed nas v prihodnosti. Med jasnim in razumljivim predavanjem tako izveš, kje nas v prihodnosti čakajo izzivi in kako se nanje čim bolje pripraviti. Res je, da je zdravje vse, kar imamo, a nikjer ne piše, da ne moreš biti zdrav in hkrati tudi bogat. Knjigo in predavanje Aleša Babiča bi priporočil vsakemu, ki zre odgovorno v prihodnost in želi pridobiti uporabno znanje s področja ravnanja z denarjem.

Matjaž Štamulak, podjetnik

Knjiga Zakaj smo brez denarja 2 je osebnostno popotovanje človeka, ki skozi svoje bogato življenje utre pot med uspešnim in humanim podjetništvom. Mnogi se sprašujejo, ali je ta sploh mogoča, odgovor se ponuja v človeku, ki mu je to uspelo in mu uspeva še naprej. Knjiga lepo odseva duh časa in ponuja rešitev, ki bo v družbi čedalje bolj sprejeta. Prišli smo namreč do točke, kjer se bodo tudi najbolj uspešni ljudje morali ustaviti in se ozreti okoli sebe ter uvideti, da dobrine niso živa entiteta in da so tudi njihove prioritete drugje. Kot je že velikan Henry Ford na začetku stoletja povedal, se morajo podjetniki zavedati, da so njihovi delavci hkrati tudi njihovi potrošniki, tako da gre za začaran krog. Takšne in mnoge druge modrosti boste našli v knjigi, oplemeniteni z ilustracijami in nasveti.

mnenja

 

Spremljate nas lahko na facebooku –

https://www.facebook.com/PrihodnostJeSoncna

” Prihodnost bo sončna, ko se znebimo dolgov in ugotovimo kaj so naše resnične želje. (Aleš Babič)

Knjigo boste prebrali v manj kot 90 minutah. Torej samo v 90 minutah do zelo koristnega znanja. Za naročilo knjige v tiskani obliki na 080 30 10, ali na info@ekosen.si.
Za dodatna vprašanja sem vam z veseljem na voljo.

ALEŠ BABIČ Direktor
ZAUPAJTE PROFESIONALCEM!

EKOSEN, D.O.O

www.ekosen.si

www.thermosun.si

info@ekosen.si

02/620 81 99 – centrala

040/847 703

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]