fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

ZADOVOLJNA. SPROŠČENA. SREČNA.

SKUPAJ S TOČKO ZDRAVJA NA ZDRAVSTVENO – IZOBRAŽEVALNEM PROGRAMU

– Oglasno sporočilo-

Točka zdravja vam ponuja zdravstveno – izobraževalne programe. Programi potekajo dva ali tri dni v hotelu Zarja na Pohorju, daleč stran od stresa, vsakdanjega življenja, v naravi, med nasmejanimi ljudmi. V hotelu Zarja vam nudimo nočitve s polnim penzionom in zdravo malico. 

Ker želimo našo izkušnjo ter spoznanja deliti z vami, smo posebej za vas pripravili različne programe, kjer boste spoznali

kdo ste, kaj vas osrečuje in kako ohraniti zdravje ter vitalnost.  

Za vas smo razvili več programov in sicer program klasik, program za upokojence, program za družine ter program za podjetja.

Naj vam predstavimo kaj boste z druženjem z nami pridobili: novo energijo, optimizem in zagnanost, umirjenost, nove zamisli, ter notranjo mladost, nova prijateljstva ter vero v sebe.

Še vas nismo prepričali? Zagotavljamo vam, da boste na naših delavnicah uživali, se zabavali, se umaknili od vsakdana, se sprostili,  tudi rekreacije ne bo manjkalo.

DSC_03

Na delavnicah za uspešno in zdravo življenje imamo za vas pripravljen pester program in sicer bomo izvajali naslednje programe:

DSC_01Delavnica »pozitivna samopodoba ter pomen podzavesti za zdravje«

Seminar »zdravje naše bogastvo«

Antistresne terapije 

Seminar »duhovnost in vpliv duhovnosti na naše zdravje« 

Izlet z ogledom znamenitosti 

Dihalne vaje

Jutranje vaje energije

Seminar »vpliv hrane na zdravje«

Delavnica »kako obvladovati stres in kako stres vpliva na zdravje«

Na program se lahko prijavite prav vsi, izgovorov o pomanjkanju časa ne sprejmemo. Vabljena so razna društva, posamezniki in družine, saj imamo organizirano varstvo in delavnice za otroke, staršem pa zagotavljamo, da boste z otrokom nadoknadili zamujen čas druženja med tednom, prav tako pa se boste  lahko sprostili in napolnili z energijo.

DSC_02

Točka zdravja izvaja programe vse dni v tednu, po predhodni prijavi.

Nasmejmo se življenju skupaj, za to si rezervirajte vaš termin ter nas pokličite na 051 315 855 ali pošljite e-mail na nika@tockazdravja.si. Prav tako nas lahko obiščete na spletni strani www.tockazdravja.si.

Na sedežu podjetja na Slomškovem trgu 12 v Mariboru je obisk možen le ob predčasni najavi.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]