fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Novi Sad – Evropska prestolnica mladih 2019

Želimo vas obvestiti o aktualnih dogajanjih in prihajajočih dogodkih na znanih turističnih destinacijah v Vojvodini in na Madžarskem.

V kolikor želite, lahko vam in vašim prijateljem pomagamo pri organiziranju obiska Vojvodine ali Madžarske. V primeru vprašanj nam pišite na elektronski naslov: info@vitafit.si.

Lonely Planet: Novi Sad je med top 10 destinacijami za leto 2019.

Slavni vodič in revija ”Lonely Planet” je razglasil Novi Sad za eno izmed najboljših svetovnih destinacij za turizem med mesti za leto 2019. – je sporočila Turistična organizacija Srbije (TOS).

”Navkljub statusu drugega največjega mesta, prihaja eleganten in sproščen Novi Sad v center pozornosti turistov”, sporočajo v Lonely Planet.

Nepozabna doživetja v mestu, ki jih priporočajo strokovnjaki te revije, vključujejo preživetje sproščenega popoldneva na prodnati plaži Štrand in v zelenem raju Ribarsko Ostrvo ter uživanje v gastronomski zabavi v tradicionalni vojvodinski kavarni.

Novi Sad je zavzel tretje mesto med mesti na listi najboljših destinacij v letu 2019.

”Lonely Planet” je vodilna turistična medijska hiša in svetovno znana znamka turističnih vodičev. Že do leta 1973 zagotavlja navdihujoče in zanesljive informacije za vse kategorije popotnikov. V zadnjih štirih letih je bilo natisnjenih preko 145 milijona vodičev. Na Facebook-u, Twitter-u, Instagram-u, Snapchat-u ima 14 milijonov sledilcev.

Info: info@Vitafit.si, 041 710-277

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]