fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Verjamete v sodobno medicino?

Vabimo vas na predavanje dr. Kandis Blakely, ki bo predstavila prishoterapevski pristop in nekatere od diagnostičnih tehnik, uporabljenih v Terapiji nove odločitve – NDT. NDT poleg terapevskega razgovora združuje v zaokroženo sistemsko celoto več sodobnih medicinskih praks, predvsem akunpukturo, kiropraktiko in kineziologijo ter masažo in nutricistiko.

Z NDT je dr. Blakely razvila večstransko metodo diagnosticiranja, ozaveščanja in odstranjevanja nekaterih osnovnih vzrokov individualnih psihičnih in psiho-fizičnih motenj. Metodo uporabljajo individualni kvalificirani terapevti/terapevtke, uporablja pa se tudi na wellness klinikah v Združenih državah, Evropi in na Karibskih otokih.

dr. Kandis Blakely
dr. Kandis Blakely

Mednarodni seminarji NDT se izvajajo v različnih modalitetah in s specializiranimi študijskimi programi. Vsak od študijskih kurikulumov je sestavljen iz šestih povezanih študijskih pod-programov, pod- programi pa so prilagojeni profesionalnim in izobrazbenim profilom študentov, ki so lahko terapevti različnih strok in zdravstveno osebje; laiki in rekovalenscenti; izobraževalci; člani korporacij in menedžerji.

Predavanje bo 10. novembra ob 17 uri v prostorih CENTRU ZA OSEBNOSTNO RAST IN PSIHOTERAPIJO na Trgu
mladinskih delovnih brigad 5 (nasproti kina Vić) v Ljubljani.

Vstop je prost. Vljudno vabljeni

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]