fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Trajnostni razvoj


Izraz “trajnostni razvoj” se uporablja vse pogosteje. Združeni narodi so določili 17 ciljev trajnostnega razvoja, ki jih lahko razumemo kot cilje za boljšo družbo.

Več o ciljih trajnostnega razvoja na spletni strani https://www.stat.si/Pages/cilji

5. januarja je začela veljati Evropska direktiva o trajnostnem poročanju za vsa podjetja na borzi (CSRD). Postopoma bo trajnostno poročanje obvezno za vsa podjetja in organizacije v Evropi. V Sloveniji je že za podjetja nad 500 zaposlenimi, medtem ko testno se izvaja letos pri socialnih podjetjih merjenje družbenih učinkov, poročanje pa bo naslednje leto za ta podjetja obvezno.

Zaradi vseh navedenih dejstev Inštitut za razvoj družbene odgovornosti že nekaj let izvaja izobraževanje Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj podjetja. Naslednje bo potekalo 11. maja preko spleta. Izobraževanje je opravilo tudi naše podjetje, zato lahko nas povprašate za naše izkušnje, nudimo pa vam tudi 20% popust!. Več informacij o izobraževanju lahko najdete na spletni strani inštituta https://www.irdo.si/pridobite-certifikatvodja-za-druzbeno-odgovornost-in-trajnostni-razvoj-podjetja-1-stopnja/.

Kontakt: Miro Mihec, 041 710-277

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]