fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Qlandia Maribor & Vitafit.si – Zdravo bivanje za vse ljudi

V mariborskem trgovskem centru Qlandia organiziramo ob svetovnem dnevih bivanja in hrane  dne 12.10.2013 zabavno, strokovno-izobraževalno ter aktivno-promocijsko prireditev s humanitarno noto, Qlandia Maribor & Vitafit.si – Zdravo bivanje za vse ljudi.

V dopoldanskem času si boste lahko na odru ogledali zabavno, glasbeno-plesno prireditev v svetovalnih kotičkih pa boste izvedeli več o, razstrupljanju telesa, vode in zemlje s pomočjo uporabe naravnih mineralov, etičnemu odnosu do okolja in hrane, čiščenju brez kemikalij samo z mrzlo vodo in vlakni ENJO, Slovenskemu medu z zaščiteno geografsko označbo in peneči medici…

 

Čebelar Marko Cesar.
Čebelar Marko Cesar.

 

Prav tako bo v okviru prireditve bo potekala tudi humanitarna akcija Daj naprej…in podari Sonce.

 

sonce

 

Center eksperimentov Maribor v času Tedna otroka sodeluje na prireditvi Qlandia Maribor & Vitafit.si – Zdravo bivanje za vse ljudi. Preizkusili boste lahko interaktivne eksperimente iz stalne zbirke in projekta EXP-ERT 2020. Udeležili se boste lahko tudi delavnic s »čarovnijami« iz kemije, biologije in fizike.


Novost: odprta bodo vrata svetovalnice Centra eksperimentov Maribor. Demonstratorji Centra eksperimentov Maribor vas željno pričakujejo in že brusijo ideje: pridite na nepozabno doživetje!

 

Center eksperimentov Maribor.
Center eksperimentov Maribor.

 

Nastopili bodo:

Center eksperimentov Maribor, Twirling in mažoretni klub Pet elementov, Hiša Zahir, Orientalske plesalke Svit Radosti, Edita Čerče, Plesna šola Bolero, pevki Patricija in Nastja, Plesna dimenzija, pihalni orkester Duplek, moški pevski zbor društva upokojencev Maribor Tabor…

 

Twirling
Twirling.

 

Plesna dimenzija je plesna šola nove generacije, ustanovljena pod vodstvom plesnega inštruktorja, učitelja in plesalca Matjaža Brinovca.  Ustanovljena je bila jeseni 2010 in letos odpiramo že 4. plesno sezono. Plesna dimenzija poskrbi, da vsak najde nekaj zase, tudi tisti, ki spadajo med zahtevne plesalce. Program, ki ga ponujamo, je pester tako za otroke kot za odrasle plesalce. Za najmlajše ponujamo Cici klub, kjer se otroci srečajo s svojim prvimi plesnimi koraki preko igre in zabave. Za osnovnošolce in srednješolce je na voljo kar nekaj plesnih disciplin, ki jih vodijo izkušeni in izobraženi plesni trenerji: hip hop, street dance, disco dance, breakdance, pop, latino, orientalski plesi. Za odrasle pa organiziramo tečaje družabnih plesov ter salso solo in v paru. Lahko poudarimo, da je Plesna dimenzija postala prava metropola na področju salsa scene v Mariboru, saj na svoj tedenski dogodek, imenovan LATINO JAM, privabi plesalce iz celotne severovzhodne Slovenije.

Plesna dimenzija s svojo strokovnostjo poskrbi tudi za tiste plesalce, ki želijo s plesom stopiti na tekmovalni podij. Za sabo imamo ogromno več kot uspešnih državnih in mednarodnih tekmovanj, s trdim delom pa smo si priplesali marsikatero uvrstitev na stopničke in medaljo

 

Plesna dimenzija.
Plesna dimenzija.

 

Vsako leto se ponudba Plesne dimenzije dopolni, poveča in razvija in vsako leto pri nas zapleše vedno več plesalcev. Prav tako naša ponudba obsega organizacijo valet ter izvajanje valetnega plesnega programa, organizacijo rojstnih dnevov, animacije za različne priložnosti, različne plesne delavnice za otroke in odrasle z gostujočimi plesnimi učitelji iz tujine in še in še.

In kje nas pravzaprav najdete? Matična šola in sedež Plesne dimenzije se nahaja na Studencih, Miklavčeva 7, Maribor. Prav tako pa imamo podružnično šolo v Lenartu (Industrijska ulica 8, Lenart) , ki ponuja enak program, kot matična šola v Maribor.

Več informacij, fotografije in posnetke si lahko ogledate na našo spletni strani: www.plesnadimenzija.si

 

Organizatorja: TC Qlandia Maribor in Etika d.o.o.

Razstavljalci: Simps’S, Zepter Slovenica d.o.o., Hermes&Gačnik, Zadruga za razvoj čebelarstva z.o.o, Red Power, Eko podeželje z.o.o, Alex d.o.o., Zavod IHM Celje, Plinski center Maribor, BodiFit, Biocin Natura, Robodom d.o.o.

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]