fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Pridite v Qlandio na eko prireditev

V nakupovalnem središču Qlandia bodo v soboto, 04. junija, cel dan ob svetovnem dnevu okolja potekale aktivnosti,  posvečene skrbi za okolje in zdravje, s predstavitvijo izdelkov in storitev za zdravo življenje. Organizator Etika d.o.o. s projektom Vitafit, bo ob pomoči študentov Fakultete za računalništvo in informatiko (FERI) poskrbel za pester in poučen program za vse obiskovalce.

Obiskovalci trgovskega centra Qlandia bodo imeli dopoldan možnost brezplačnega merjenja krvnega tlaka, sladkorja in holesterola v krvi ter analize telesne sestave. Takoj na začetku programa bodo ob 9.00 uri strokovnjaki za vadbo športnega centra Bodifit izvajali vadbo za tiste malo starejše (brezplačno svetovanje bo do 13.00 ure). Za modne navdušence bo ob 09.30 in 10.30 uri na ogled atraktivna eko-modna revija, vmes pa bo potekalo predavanje o zavarovanju. Ob 11.00 uri se bodo petošolčki mariborskih osnovnih šol pomerili v mini eko-kvizu, zmagovita ekipa dobi vstopnico za   Terme Zreče . V popoldanskem času si bodo vsi zainteresirani lahko ogledali predstavite programov Bodifit društva, prisluhnili zvokom gongov  ter ob  zbiranju odpadnega časopisnega papirja sodelovali v nagradnih igrah. Posebno nagradno igro, v kateri bo atraktivno nagrado prispeval pokrovitelj prireditve Tosama, bomo izpeljali ob 19.30 uri .

V otroških delavnicah, ki bodo s presledki potekale skozi ves dan,  bodo otroci ustvarjali iz odpadnih materialov…


Od 12.00 ure dalje bodo ekologi brez meja zbirali rabljene, vendar še uporabne obleke, ki jih bodo nato darovali pomoči potrebnim. Denar, ki ga bomo zbrali s prodajo odpadnega materiala, bomo namenili fundaciji pismo srca, del izkupička pa bomo namenili humanitarni organizaciji Rdeči križ.

Na prireditvi se bo tudi zbiralo za sklad za ohranjanje Pohorja.

Splošni pogoji in pravila sodelovanja v nagradnih igrah prireditve Qlandia&Vitafit – zdravo okolje za vse ljudi

Prva nagradna igra – zbiranje odpadnega časopisnega papirja in rabljenih oblačil

Nagradno igro organizira podjetje Etika d.o.o.,  Kraljeviča Marka ulica 6, 2000 Maribor.

Nagrado podeljuje podjetje Tosama d.d., Šaranovičeva cesta 35, Domžale.

Zmaga udeleženec, ki prinese največ odpadnega časopisnega papirja ali rabljenih oblačil v  trgovski center Qlandia med 09:00 in 19:00 uro, na v ta namen označeno mesto.

Nagrado v obliki vrednostnega bona 100 EUR prispeva podjetje Tosama d.d. Nagrada bo podeljena 4.6.2011 ob 19:30. uri. V primeru, da nagrajenec ne bo prisoten, ga bo organizator obvestil in bo lahko nagrado prevzel na sedežu podjetja Etika d.o.o.

Druga nagradna igra –  ekokviz

Nagradno igro organizira podjetje Etika d.o.o.,  Kraljeviča Marka ulica 6, 2000 Maribor.

Nagrade podeljujejo podjetja, navedena spodaj.

Zmaga udeleženec, ki poda največ pravilnih odgovorov na ekokvizu, ki bo potekal 4.6.2011 med 19:00-19:15. uro v trgovskem centru Qlandia.

Nagrade podeljujejo:

Andreja Ročnik s.p.- bonov v skupni vrednosti 400€, vrednost posamezne nagrade je 40 EUR.

Tretja nagradna igra – otroški ekokviz

Nagradno igro organizira podjetje Etika d.o.o., Kraljeviča Marka ulica 6, 2000 Maribor.

Nagrade podeljujejo podjetja, navedena spodaj.

Zmaga udeleženec, ki poda največ pravilnih odgovorov na ekokvizu, ki bo potekal 4.6.2011 med 16:00-18:00. uro v trgovskem centru Qlandia.

Nagrade podeljujejo:

Terme Zreče  6 celodnevnih kart za kopanje v skupni vrednosti 48 €, vrednost posamezne nagrade je 8€

Splošni pogoji in pravila sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi prebivalci Slovenije (fizične osebe), ki prinesejo odpadni časopisni papir, rabljeno oblačilo ali odgovarjajo na vprašanja v ekokvizih ter so posredovali pravilne osebne podatke (ime in priimek ter elektronski naslov) organizatorju na elektronski naslov davor@etika.si do 3.6. 2011 do 12. ure ali na stojnici Etika d.o.o. ali Tosama d.d. . Zaposleni in svojci zaposlenih v podjetju Etika d.o.o., ki je organizator nagradne igre in podjetij, ki prispevajo nagrado, ne smejo sodelovati v nagradni igri. Nagrade ni mogoče  prenesti na tretjo osebo. Vsi sodelujoči se strinjajo s pogoji sodelovanja.

Nagrajence bomo obvestili 4.6. 2011 na prireditvi med 19:00 in 19:30. uro; objavljeni pa bodo tudi na spletni strani portala Vitafit.si.  Organizator lahko podelitev fotografira ali posname in material objavi v medijih. Pravila so objavljena na spletni strani www.vitafit.si. Če udeleženci ne upoštevajo pravil nagradne igre, organizator nagradne igre ne prevzema nobene odgovornosti. Nagradna igra se začne 23.5. in konča 4.6.2011.

S prijavo k nagradni igri se sodelujoči strinjajo, da bodo prejemali Vitafit e-novice na svoj e-mail. Od prejemanja novic se lahko kasneje odjavijo tako, da to zahtevajo po e-mailu. Organizator se v smislu zasebnosti in varstva podatkov obvezuje, da te podatke ne bo posredoval tretjim osebam.

Organizator

Generalni sponzor

Mediji

Sodelujoči


vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]