fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Poiščite kuverto s 100 evri

V nakupovalnem centru Qlandia Maribor bo v soboto 4.6.2011 izredno zanimivo. Na prireditvi Qlandia&Vitafit.si – zdravo okolje za vse ljudi bomo na eno izmed stojnic skrili kuverto s 100 evri. Vse kar morate storiti za sodelovanje v nagradni igri je, da pošljete svoje osebne podatke (ime in priimek) na davor@etika.si.

Na svoj elektronski naslov boste prejeli vitafitkov namig, ki vam bo v veliko pomoč pri iskanju.

Nato morate priti v nakupovalni center Qlandia Maribor, kjer boste prejeli kuponček za sodelovanje pri nagradni igri “Poiščite kuverto s 100 evri.”

Naj se iskanje začne…

Splošni pogoji in pravila sodelovanja v nagradnih igrah

prireditve Qlandia&Vitafit – zdravo okolje za vse ljudi

Prva nagradna igra – zbiranje odpadnega časopisnega papirja in rabljenih oblačil

Nagradno igro organizira podjetje Etika d.o.o.,  Kraljeviča Marka ulica 6, 2000 Maribor.

Nagrado podeljuje podjetje Tosama d.d., Šaranovičeva cesta 35, Domžale.

Zmaga udeleženec, ki prinese največ odpadnega časopisnega papirja ali rabljenih oblačil v  trgovski center Qlandia med 09:00 in 19:00 uro, na v ta namen označeno mesto.

Nagrado v obliki vrednostnega bona 100 EUR prispeva podjetje Tosama d.d. Nagrada bo podeljena 4.6.2011 ob 19:30. uri. V primeru, da nagrajenec ne bo prisoten, ga bo organizator obvestil in bo lahko nagrado prevzel na sedežu podjetja Etika d.o.o.

Druga nagradna igra –  ekokviz

Nagradno igro organizira podjetje Etika d.o.o.,  Kraljeviča Marka ulica 6, 2000 Maribor.

Nagrade podeljujejo podjetja, navedena spodaj.

Zmaga udeleženec, ki poda največ pravilnih odgovorov na ekokvizu, ki bo potekal 4.6.2011 med 19:00-19:15. uro v trgovskem centru Qlandia.

Nagrade podeljujejo:

Andreja Ročnik s.p.- bonov v skupni vrednosti 400€, vrednost posamezne nagrade je 40 EUR.

Tretja nagradna igra – otroški ekokviz

Nagradno igro organizira podjetje Etika d.o.o., Kraljeviča Marka ulica 6, 2000 Maribor.

Nagrade podeljujejo podjetja, navedena spodaj.

Zmaga udeleženec, ki poda največ pravilnih odgovorov na ekokvizu, ki bo potekal 4.6.2011 med 16:00-18:00. uro v trgovskem centru Qlandia.

Nagrade podeljujejo:

Terme Zreče  6 celodnevnih kart za kopanje v skupni vrednosti 48 €, vrednost posamezne nagrade je 8€

Splošni pogoji in pravila sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi prebivalci Slovenije (fizične osebe), ki prinesejo odpadni časopisni papir, rabljeno oblačilo ali odgovarjajo na vprašanja v ekokvizih ter so posredovali pravilne osebne podatke (ime in priimek ter elektronski naslov) organizatorju na elektronski naslov davor@etika.si do 3.6. 2011 do 12. ure ali na stojnici Etika d.o.o. ali Tosama d.d. . Zaposleni in svojci zaposlenih v podjetju Etika d.o.o., ki je organizator nagradne igre in podjetij, ki prispevajo nagrado, ne smejo sodelovati v nagradni igri. Nagrade ni mogoče  prenesti na tretjo osebo. Vsi sodelujoči se strinjajo s pogoji sodelovanja.

Nagrajence bomo obvestili 4.6. 2011 na prireditvi med 19:00 in 19:30. uro; objavljeni pa bodo tudi na spletni strani portala Vitafit.si.  Organizator lahko podelitev fotografira ali posname in material objavi v medijih. Pravila so objavljena na spletni strani www.vitafit.si. Če udeleženci ne upoštevajo pravil nagradne igre, organizator nagradne igre ne prevzema nobene odgovornosti. Nagradna igra se začne 23.5. in konča 4.6.2011.

S prijavo k nagradni igri se sodelujoči strinjajo, da bodo prejemali Vitafit e-novice na svoj e-mail. Od prejemanja novic se lahko kasneje odjavijo tako, da to zahtevajo po e-mailu. Organizator se v smislu zasebnosti in varstva podatkov obvezuje, da te podatke ne bo posredoval tretjim osebam.

vitaFIT

Komentar

Prijava na novice

[recaptcha]