fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Podelili prve certifikate ESRS Expertom za trajnostno poročanje

IRDO 2024

Podelili prve certifikate ESRS Expertom za trajnostno poročanje

Kako poročati v skladu z obveznimi evropskimi standardi za trajnostno poročanje je spoznala prva generacija slovenskih strokovnjakov in pridobila prve IRDO certifikate na 3. stopnji usposabljanja.

(Ormož, 12. april 2024) Danes dopoldne so v prostorih Ormoškega gradu podelili prvih trinajst  IRDO certifikatov ESRS Expert za trajnostno poročanje. Certifikate so prejeli: Anita Bolčevič, destinacijska managerka (Javni zavod za turizem, kulturo in šport Občine Ormož), Katjuša Koprivnikar, prokuristka (Sincular consulting d.o.o.), Kristina Žgur, marketing (EOS KSI, Upravljanje terjatev d.o.o.), Marko Razdevšek, direktor za trajnost – CSO (Engrotuš d.o.o.), Mojca Marija Jenčič Petrovčič, inženirka za planiranje in nadzor (GEN energija d.o.o.), Tilen Tadej Žafran, LCA Analitik (Tilen Tadej Žafran s.p.), dr. Vladan Mladenovič, predsednik (Klub podjetnikov ZLATOROG Celje), Boštjan Zaletel, direktor prodaje (Poslovno svetovanje, Boštjan Zaletel s.p.), Peter Mraz, vodja prodaje (T2 Rotalab d.o.o.), mag. Nada Majdič Mihelec, upravljanje blagovne znamke (T – 2 d.o.o.), Martina Drakulić, koordinatorka za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj (TÜV AUSTRIA SERVIS d.o.o.), mag. Natalie Cvikl Postružnik, prokuristka (Insights d.o.o.) in Miro Mihec, direktor (Etika d.o.o.).

Prejeminiki certifikatov ESRS Expert v vinski kleti gradu Ormož, destinacija Jeruzalem Slovenija

Tako kot posamezniki so certifikate prejela tudi njihova podjetja oz. organizacije in se s tem zavezali k vključevanju družbene odgovornosti in trajnostnosti v poslovanje in  k delovanju v skladu z aktualnimi EU in slovenskimi usmeritvami na področju trajnostnega poročanja.

Podelitev certifikatov v Rdeči dvorani Ormoškega gradu je vodila direktorica IRDO Anita Hrast.
mag. Anita Hrast in mag. Simona Roškar

Vpis za 2. generacijo imetnikov IRDO certifikata na področju trajnostnega poročanja v podjetjih in drugih organizacijah je že mogoč, novo usposabljanje pa se začne 27. septembra in traja do 29. novembra 2024.

Grad Ormož

Izobraževanje za 1. stopnjo Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj podjetja prične 6. maja online.

Za popust in podporo našega direktorja, ki je opravil vse 3. stopnje, kontaktirajte miro.mihec@etika.si, 041 710-277.

Več najdete tudi tukaj: www.irdo.si

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]