fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Okolju prijazni mehčalci

Pakirate stvari za morje in se veselite poležavanja na plaži. A veste kaj vse je v vodi? Morju? Kaj vse mi pošiljamo tja. A smo z mehčalci in pralnimi praški res ekološki in prijazni naravi?

Pri podjetju ecover izdelujejo okolju, nam prijazna pralna sredstva in tudi mehčalce.


Ekološki mehčalec za perilo 750 ml (Na travniki, Pod soncem)

  • Za naravno sveže in mehko perilo
  • Nežen za kožo zahvaljujoč rastlinskim sestavinam, brez kemičnih ostankov
  • Olajša likanje perila.
  • Preprečuje statično napetost pri tekstilu iz sintetike in mešanice faz
  • Brez barvil in brez optičnih belil
  • Primeren tudi za vegance.
Ecover mehčalec na travniku
Ecover mehčalec na travniku
 
Ecover mehčalec sonce
Ecover mehčalec sonce
Sedaj smo Vam predstavili Ecoverjeve izdelke mehčanje perila. Njihove izdelke lahko najdete v naslednjih izbraih trgovinah: Mercator, Engrotuš, DM drogerie markt, drogerija Müller in v L’eclercu.

Podjetje Ecover je pred več kot 30-imi leti ustanovil Frans Bogaerts v Belgiji.  Njegov cilj je bil razviti izdelke, ki bodo učinkoviti in ne bodo imeli negativnega vpliva na okolje. Pri razvoju teh izdelkov je bil Ecover pionir v svetu. Usmerili so se k razvoju sredstev za pranje brez fosfatov, še preden so bili fosfati zaznani kot ekološki problem. Tako so razvili izdelke, ki zadovoljujejo najstrožje okoljevarstvene kriterije, kot so hitra in popolna biološka razgradnja, minimalen vpliv na vodno floro in favno in uporaba obnovljivih surovin.
Ecover – naravno sveže in mehko. Vonj narave v vaših oblačilih
Ecover – naravno sveže in mehko. Vonj narave v vaših oblačilih
Mi Vam pomagamo pri Ecover-jevem poslanstvu varovanju našega in vašega okolja. Uresničujemo jih tudi mi. Sledimo njihovim okoljevarstvenim zahtevam in v zeleno podjetništvo vnašamo njihove ekološke izdelke. Želimo, da bi Vi z nami tvorili mozaik našega čistejšega okolja, manj obremenjenega s kemičnimi substancami in ga kot najbogatejšo dediščino izročili našim otrokom in njihovim naslednikom. Kot ekološko osveščene na področju čiščenja Vas vabimo v našo družbo.
Ecover – do mehkega in svežega perila s pomočjo narave
Ecover – do mehkega in svežega perila s pomočjo narave
vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]