fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Okolja brez kemikalij – čiščenje le z ENJO vlakni in VODO

29.9.2012  bo ekipa spletnga portala za zdravo in aktivno življenje v nakupovalnem centru Qlandia Maribor organizirala medgeneracijsko,  zabavno, izobraževalno, zdravo ter aktivno-promocijsko prireditev ob tednu otrok in  svetovnih dnevih srca, starejših občanov ter vegeterijanstva.


In ker morajo vse generacije skrbeti za čistočo, zaželjeno pa je seveda da se pri tem ne uporablja kemikalij, smo naredili kratek intervju z Alenko Kugerl direktorico podjetja ENJO Slovenija.

Alenka, v petih alinejah nam povejte, kaj pomeni za vas beseda ENJO?

Alenka:

  • okolje brez kemikalij
  • priložnost za nas vse
  • zdravo čiščenje
  • enostavno, temeljito poceni
  • ohranimo okolje za naslednje generacije

Kje vse lahko najdemo izdelke ENJO?

Alenka: Naj najprej povem, da je prodaja izdelkov ENJO direktna, ENJO izdelke pa lahko najdete na naši spletni strani, dejavni pa smo tudi na Facebooku.

Če smo prav razumeli, potem izdelke ENJO lahko vidimo le na spletu oz. da vas povabimo na dom/poslovni prostor?

Alenka: Ja, le tako lahko stranka vidi učinek in način čiščenja z ENJO.

Ali to pomeni da je čiščenje z ENJO komplicirano?

Alenka: Ne, le drugačno (smeh). Npr. v kuhinji čistimo maščobo le z ENJO vlakni in mrzlo vodo.

Kaj pomeni ENJO kariera?

Alenka: Izziv zate, prihodnost za nas vse. Možnost dobrega zaslužka, višja kvaliteta življenja. Pomoč pri osveščanju ljudi, da spoznajo zdravo in enostavno čiščenje. Tudi moj otrok čisti z ENJO.

Kdo je lahko svetovalec ENJO?

Alenka: Vsak je lahko naš svetovalec. Navdušenje nad izdelkom in pogum za nekaj kar lahko veliko spremeni so ključnega pomena.

Priznam, tudi v ekipi portala Vitafit smo navdušeni, kaj nam boste predstavili na prireditvi “Podajmo si roke”?

Alenka: Na omenjeni prireditvi, bomo predstavili ENJO izdelke za čiščenje kuhinje in kopalnice. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru in se prepričajte da pri ENJO čistimo le z vlakni in VODO. Med 10.45 in 11.00 uro ter 17.45 in 18.00 uro bomo na odru pokazali  kako je čiščenje z izdelki ENJO enostavno.

Se vidimo 29.9. v nakupovalnem centru Qlandia Maribor.

 

vitaFIT

Komentarjev

  • Tudi jaz uporabljam Enjo za čiščenje – hitro, efektno in brez strupov. Sedaj lahko čistijo tudi otroci- Všeč je tudi naši babici, ker ni potrebno drgniti, temveč rahlo in nežno in pri tem je ne bolijo roke. Čuvajmo sebe in okolje!

  • Bila pri starših. Dobila nalogo, da z nečakom v kuhinji obriševa in očistiva predale s krožniki, kozarci, … C čistili ENJO nama je uspelo hitro, skorajda brez vode. Nečak, ki na začetku ni verjel, da je to mogoče, je bil na koncu skoraj brez besed, starši pa prav tako.

Prijava na novice

[recaptcha]