fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Na rojstnodnevno veselico v Novo Gorico!

V trgovskem centru Qlandia v Novi Gorici  prirejamo v soboto 14.9.2013 zabavno, strokovno-izobraževalno ter aktivno-promocijsko prireditev s humanitarno noto.

Praznovali bomo namreč rojstni dan TC Qlandia Nova Gorica. Za vas smo pripravili celodnevno rojstnodnevno prireditev med 09.00 do 19.00 uro, ki pa bo imela tudi humanitarno noto. Na prireditvi bo  moč kupiti prav posebne  eko vrečke z motivom sončnice. Od vsake prodane vrečke bomo namenili 2€ za otroke iz sociano ogroženih družin. 

Program bo športno-glasbeno obarvan. V dopoldanskem času se bodo zvrstile skupinske vadbe. Seveda bomo ob 12.00 uri zapeli za rojstni dan, vsi prisotni pa se bodo lahko posladkali s koščkom torte.  Popoldne pa bomo v TC Qlandia Nova Gorica veliko peli in plesali. Za otroke smo tudi pripravili plesne delavnice. Seveda boste lahko tudi tokrat  metali v nagradni igri “Zadeni v koš” in si prislužili lepo nagrado.

Skozi ves dan bodo na prireditvi  stojnice z ponudniki izdelkov in storitev, ki so namenjeni zdravemu in aktivnemu načinu življenja.

 

Zabavno bo!
Zabavno bo!

 

Dopoldanski program

Med 9.00 in 11.00 uro, bodo nastopili varovanci in varovanke Plesnega centra ADC, ki se letos lahko pohvali z zelo uspešno sezono. Tekmovalci so letos zasegali visoka mesta na državnih in mednarodnih tekmovanjih. Verjamejo, da jih letos čaka še boljša sezona, zato vabijo vse, vrtec, osnovnošolce, srednješolce, mame, tate, none, nonote, vse, ki bi si želeli rekreativnega ali tekmovalnega plesa v svojo družbo. Njihov moto je: S plesom se svet vrti. Poiščite jih lahko na facebooku pod imenom Plesni center ADC.

Predstavili se bodo najmlajši tekmovalci s točko Spred your wings, s katero so zasedli odlično 4.mesto na mednarodnem tekmovanju v Lignanu. Koreografija Kaje Besednjak in Anise Kete.

MLADINCI katerih je koreograf Aleš Trdin se bodo predstavili s točko Illusion, s katero so pometli z vso konkurenco in zasedli 1. Mesto na mednarodnem tekmovanju v Lignanu in ravno tako 1.mesto na mednarodnem tekmovanju v Riminu.

ČLANI katerih je ravno tako koreograf Aleš Trdin, se bodo predstavili s točko Country Whistle, s katero so zasedli odlično 2.mesto v Lignanu.

DUO: Koreografija Aleš-a Trdin-a. Letos so ADC kot duo na državnem prvenstvu odlično predstavljale Sanja Stibilj in Lea Bajc. .

SOLO : Nina Ukmar je s koreografijo Aleša Trdina, ADC predstavljala vse do evropskega prvenstva in zasedla več kot odlično 16.mesto kar od 122 tekmovalk!

MALA SKUPINA : Nina Ukmar, Sanja Stibilj, Lea Bajc, David Prosen in Amina Rebek je ravno tako s koreografijo Aleša Trdina zasedla 1.mesto v Riminu s točko Full out. . AJDA, skupina ki se lahko pohvali z velikim številom nastopov po celi Sloveniji, s svojo vitalnostjo in neizmerno energijo. Pod vodstvom Alice Stojko Saliu.

 

AJDA bo tudi z nami
AJDA bo tudi z nami.

 

Nagovor pokrovitelja:

Zavarovalna družba Adriatic Slovenica d. d. je sodobna, k stranki usmerjena zavarovalnica, ki združuje celotno paleto zavarovanj: avtomobilska, premoženjska, zdravstvena, življenjska in nezgodna.

Adriatic Slovenica je že več kot 20 let poznana po strokovnem in prijaznem pristopu do strank. Ob strani vam stojijo, ko potrebujete nasvet, zavarovanje ali pomoč pri škodnem dogodku. Zaupanje in zvestobo strank nagradijo s paketnimi popusti, akcijami v sodelovanju s poslovnimi partnerji in nagradnimi igrami.

ADRIATIC SLOVENICA – NOVE DIMENZIJE VARNOSTI

V dneh, ko so  se naši otroci prvič ali ponovno usedli v šolske klopi, v Adriaticu Slovenici toplo priporočajo sklenitev nezgodnega zavarovanja otrok, učencev in mladine z visokim denarnim izplačilom za primer invalidnosti. Nezgoda lahko za vedno spremeni življenje vašega otroka in le s primerno visoko zavarovalnino mu boste omogočili prilagojeno bivanje in kakovostno odraščanje.

Zavarovanje lahko  sklenete v vseh njihovih poslovalnicah, pri zastopnikih ali preko interneta. Prav vsi prejmete darilo in sodelujete  v žrebanju za družinski vikend v Madridu in druge atraktivne nagrade.

Če želite prihraniti še več in si olajšati vsakoletno skrb za pravočasno sklenitev zavarovanja, se odločite za sklenitev dolgoročnega zavarovanja pri zastopniku Adriatica Slovenice.  Premija in zavarovalne vsote se ves čas trajanja ne spreminjajo, otrok pa bo vsako leto za čas uradnih poletnih počitnic dodatno zdravstveno zavarovan za kritje nujnih zdravstvenih stroškov v tujini.

 

logo_primarna_konfig Adriatic

 

V Vzajemni zdravstveni zavarovalnici, največji zdravstveni zavarovalnici, specilaizirani za prostovoljna zdravstvena zavarovanja, smo v prvi polovici leta pripravili kar nekaj novosti, ki smo jih ponudili našim zavarovancem. Ena od njih je naša vzajemna pomoč, nova asistenčna brezplačna storitev, namenjena vsem našim zavarovancem, ki omogoča hiter dostop do odgovorov na vprašanja, povezana z zdravjem, s tem pa tudi možnost za boljšo kakovost življenja. Naši zavarovanci se lahko na Vzajemno obrnejo, ko potrebujejo splošne informacije v zvezi z izvajalci zdravstvenih storitvah, o pravicah iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, o naročanju na zdravstvene storitve ter individualno svetovanje s področja zdrave prehrane, varne rabe zdravil ter izgorelosti in stresa. Obiščite nas 14.09.2013 na prireditvi v TC Qlandia Nova Gorica.

 

GRAWE zavarovalnica d.d. Vam ponuja atraktivne zavarovalne produkte za Vas, Vašo družino in Vaše premoženje. Na rojstnodnevni veselici v trgovskem centru Qlandia v Novi Gorici , ki bo v soboto 14.9.2013, lahko pristopite do naše promocijske stojnice, kjer Vam bodo prijazni svetovalci v najkrajšem času prikazali ugodne možnosti sklenitve avtomobilskega, premoženjskega, življenjskega in turističnega zavarovanja ter ostalih zavarovalnih produktov, ki jih ponuja GRAWE zavarovalnica d.d.. Zavarovanje po Vaši meri lahko sklenete kar pri zastopniku oziroma se dogovorite za krajši sestanek na Vašem domu ali v GRAWE poslovalnici Nova Gorica na naslovu Gradnikove brigade 53, Nova Gorica. Na promociji lahko sklenete ugodno avtomobilsko zavarovanje in sodelujete v nagradni igri, ki vključuje 7-dnevne all inclusive počitnice v Grčiji za 2 osebi. GRAWE zavarovalnica, zavarovalnica na Vaši strani!

 

Organizatorja: TC Qlandia Nova Gorica in Etika d.o.o.

Pokrovitelj: ADRIATIC SLOVENICA D.D.

 

logo_primarna_konfig Adriatic

 

 

 

 

 

 

 

Razstavljalci: Generali Zavarovalnica, Simps’S, Grawe zavarovalnica d.d.Novval d.o.o, Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, Terme Snovik, Makra international d.o.o. – pooblaščeni zastopnik Tupperware, Vinska klet Goriška Brda z.o.o., ADRIATIC SLOVENICA D.D., Magna plus d.o.o.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]