fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Na prireditvi Zdrav in vesel Božič za vse ljudi smo risali nasmehe na obraz

 V Soboto, dne 22.12.2012 je v Mercator centru Tabor v Mariboru, potekala že kar deseta Vitafit.si prireditev, ki je bila kot vedno humanitarno naravnana. Skozi ves dan smo zbirali igrače, obleke, hrano in higienske pripomočke, ki smo jih nato predali Varni hiši in Materinskemu domu Maribor. V humanitarno akcijo se je vključil tudi gostitelj Vitafit.si prireditve Mercator center Tabor, ki je prispeval poln nakupovalni voziček in za kar se mu po tej poti zahvaljujemo.

 
Predaja zbranih sredstev predstavnicama Varne hiše in Materinskemu domu Maribor

Da so še dobri ljudje na svetu pa smo skozi prireditev še večkrat dokazali. Primož Žamut, direktor Ambasada Zdravja je že drugič razveselil Aleksandra Stubičarja z dvemi pari vrhunske ortopedske obutve SpringBoost, ki mu jih je podarila sanjska ženska Mihaela Miša Margan, ki je vse bolj razpoznavna po svoji dobrodelnosti. Aleksandru so z finančnimi sredstvi družno pomagali tudi Rotary Club Grad Maribor in podjetje PressCliping.

 Mihaela Miša Margan, Primož Žamut in Aleksander Stubičar.

V manj kot mesecu dni je podjetje Nahrin d.o.o. že drugič razveselilo malo deklico Saro. Zopet so zanjo pripravili veliko škatlo daril in ji tako polepšali božične praznike. Vse skupaj je bilo tako ganljivo da je marsikateremu obiskovalcu ušla kaka solzica.

Malo deklico Saro je obiskal Božiček.

Seveda ne moremo tudi mimo podjetja Fleur de Santé, ki so najbolj zvesti partnerji naših Vitafit prireditev.  Kot vsakič, so se tudi tokrat iskazali in humanitarno podarili plišaste medvedke, ter s tem varovancem Materinskega doma oz Varne hiše Maribor polepšali praznike.

V podjetje Fleur de Santé dajo veliko na humanitarnost.

Kot vedno pa je bilo na naši prireditvi zelo pestro in poskočno. Takoj zjutraj smo “zumbali” z dekleti iz fitness centra Red Power. Dekleta in fantje iz omenjenega fitness centra so pravzaprav skozi ves dan dvigovali temperaturo tako moškim kot ženskim obiskovalcem. Predstavili so še vadbi GymStick in TNZ (trebuh, noge, zadnjica)

Red Power.

Ob čudoviti božični pesmici, ki jo je zapel mešani pevski zbor društva upokojencev Tabor se je zdelo kot da se je ustavil čas, dekleta in fantje iz plesne šole Bolero pa so pokazali nekaj vložkov Hip Hop-a in Street dance-a. S seboj so pripeljali tudi svetovno prvakinjo v prej omenjenih disciplinah Urško Rubin.

Plesna šola Bolero.

Otroke je trikrat obiskal Božiček, prisluhnili pa smo lahko tudi Saški Klemenčič, ki je povedala čudovito zgodbico o mali deklici Maši in Božičku.

Našo prireditev so  z manjšim spektaklom z veliko akrobatskimi vložki zaključili člani Realnega Aikida klub Duplek.

Realni Aikido klub Duplek.

Se vidimo na naslednji Vitafit.si prireditvi.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]