fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Mercator & Vitafit.si – Zdrav in vesel Božič vam želimo tudi mi!

Božič je čisto poseben praznik. Otroci so v pričakovanju Božička in daril, družina se skupaj zbere za mizo, ki se šibi pod božičnimi dobrotami. Da bi tudi obiskovalcem Mercator centra Maribor Tabor II, pričarali Božič, prirejamo zabavno, strokovno-izobraževalno ter aktivno-promocijsko prireditev s humanitarno noto, v soboto, dne 22.12.2012, med 09:00 in 19:00.

Na prireditvi si boste lahko brezplačno izmerili nivo sladkorja v krvi ter pritisk, ki ga bo za vas brezplačno izjvajala ekipa Ambasade Zdravja. Lahko boste ustvarjali v otroških delavnicah, prisluhnili strokovnjakom s področja zdravega prehranjevanja in zdravega hujšanja. Na odru boste lahko spremljali zabavno in igrivo  dogajanje obiskali pa boste lahko tudi stojnice s ponudbo zdravih izdelkov in storitev.

 

Mične gospodične iz medicinsko-estetskega centra Perfect Body bodo zopet z nami, Miša Margan pa bo nekoga na prireditvi zelo razveselila.

 

Zjutraj bo obiskovalcem božično dobrodošlico zaželel mešani pevski zbor društva upokojencev Tabor. Gostili bomo tudi dekleta plesne šole Bolero, ki bodo s seboj pripeljale svetovno prvakinjo v Street dance-u in Hip Hop-u Urško Rubin.Ob 11.00 nas bo obiskal Božiček , ki bo z obiskovalci zapel pesem o jelenčku Rudolfu, otroke pa obdaril s sladkimi mandarinami.
Popoldne bo športno obarvano. Člani in članice fitness centra Red Power bodo naredili pravi mali spektakel, člani in članice Realnega Aikida klub Duplek pa bodo s prikazom atraktivne vadbe zaključili prireditev.
Naprošamo obiskovalce, podjetja in posameznike, da prispevate, kar ne potrebujete, lahko tudi svoje izdelke in storiteve v košarice zdravja, katere bomo ob koncu prireditve razdelili Varni hiši in Materinskemu domu Maribor.

 

Člani realnega aikida klub Duplek

 

Organizatorja prireditve:

Etika d.o.o.

Mercator center Tabor

 

Medijski partnerji:

Portal Vitafit.si

Portal Sončeve Pozitivke

 

Razstavljalci:.

Avigor d.o.o., Vinska klet Goriška Brda z.o.o., Fleur de Santé, Red Power, medicinsko-estetski center Perfect Body, Ambasada Zdravja, Nahrin d.o.o., Alaja.si – lepota in zdravje iz narave.


vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]