fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Izjemna knjiga za otroke…

Čudovita in poučna pripoved o palčku Skakalčku, ki je spoznal, zakaj je treba jesti zdravo! Na 24 bogato ilustriranih straneh!

PRIPOROČAMO

čudovito zabavno in poučno knjigo za otroke

»Zakaj je palčka Skakalčka bolel trebušček?«

avtorice Manuele Pendl Žalek in ilustratorke Neje Kaligaro.

Otroci so palčka Skakalčka v okviru projekta “Jejmo zdravo za počutje pravo” že spoznali skozi zabavno pa vendar poučno predstavo “Zakaj je palčka Skakalčka bolel trebušček?”. Spoznavali so osnovna prehranska živila ter zdrav in kakovosten način prehranjevanja, hkrati pa tudi izvedeli, zakaj in kaj je treba jesti, če želimo ostali zdravi.

Ker so bili odzivi otrok, njihovih staršev pa tudi strokovnih delavk v vrtcih tako zelo pozitivni, je morala pripoved o palčku Skakalčku, ki je spoznal, zakaj je treba jesti zdravo, dobiti svoj epilog. Zdaj bo palček Skakalček z otroki lahko ostal  za zmeraj – v knjigi-slikanici s 24 bogato ilustriranimi  stranmi.

Pri izidu knjige so finančno pomagala podjetja Jamnica, Droga Kolinska in GIZ EkoKrepko.

Knjigo lahko naročite po mailuinfo@vitafit.si

ali po telefonu: 070/730-166

Cena: 13,40EUR

Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Veliko užitkov pri branju vam želimo!

uredništvo

Prelistaj knjigo:

[viddler id-3cc35693 h-396 w-630]

manuela

Komentarjev

  • Iskrene čestitke za tako lušno in poučno knjigico !
    Moram reči , da sta moja dva ful navdušena nad Palčkom Skakalčkom .Do sedaj sta pila sokove , zelenjava,sadje ter zdrava hrana jima tudi nisto preveč dišale, od kar pa sem jima prebrala knjigico pijeta vodo , kar pa je najbolj važno ne jesta več toliko sladkarij in pri kosilu Kim tudi več ne prosimo daj naj vsaj malo poskusi ; to naredi sama od sebe in ponavadi ugotovi , da je kar dobro , mlajšemu bratcu , ki vse ponovi za njo pa je postala dober vzgled , kar se tiče hrane . . Res, hvala ti za knjigico in komaj čakamo nadaljevanje .

    • Najlepša hvala za lepe in spodbudne besede. Knjiga je resnično bila pisana z dobrimi nameni, tako kot tudi projekt “Jejmo zdravo za počutje pravo”, ki se izvaja s predstavo “Zakaj je palčka Skakalčka bolel trebušček” in delavnico “prehranska piramida” po vseh mariborskih vrtcih in osnovnih šolah. Pripravljamo tudi načrte že za prihodnje šolsko leto, ko bomo projekt razširili po Sloveniji.
      Manuela Pendl Žalek

Prijava na novice

[recaptcha]