fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

GREEN – mednarodni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga

Green-glava-slo

Skupaj s Pomurskim sejmom d.d. vas vabimo, da obiščete sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN, ki bo od 26. do 29. marca potekal na Pomurskem sejmišču v Gornji Radgoni, skupaj s Pomladnim sejmom gradbeništva, energetike, komunale in obrti. 

sepppp

O sejmu GREEN

Sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN je pričel v letu 2014 uspešno soustvarjati nov model trajnostnega gospodarstva in družbe kot prvi tovrstni sejem v Sloveniji in daleč prek njenih meja. Zadovoljstvo razstavljavcev, navdušenje obiskovalcev ter odobravanje javnosti zagotavljajo njegovo uspešno prihodnjo rast, odmevnost ter pozitivne učinke za vse sodelujoče akterje.

GREEN 2015 bo predstavil izdelke in storitve, ki so prijazni naravi, človeku in družbi v svojem celotnem življenjskem krogu. Na njem se bodo srečali snovalci, proizvajalci, ponudniki in odjemalci zelenih tehnologij, izdelkov in storitev na medorganizacijskem nivoju in v sferi končne potrošnje. Inovativni posamezniki in gospodarske družbe bodo segli v roko znanstvenim institucijam, vladnim in nevladnim ustanovam ter končnim uporabnikom. Ob poslovnih predstavitvah nas bodo v zeleno zavezništvo povezovali strokovni posveti na najvišjem nivoju ter poljudno izobraževalni dogodki za široko javnost.

Bodite zastavonoša živo zelenega področja, ki dokazuje hitro gospodarsko rast in vse večji družbeni pomen na sejmu GREEN 2015. Ponudite svoje izdelke, storitve in zamisli za zeleno proizvodnjo in potrošnjo, za zdravo bivanje in trajnostni razvoj. Skupaj dokažimo, da so lahko dolgoročno uspešni za proizvajalce, potrošnike ter za socialno in naravno okolje le zeleni izdelki in trajnostno program GREEN 001gospodarjenje.

program GREEN 001

Vljudno vabljeni k uspešnemu sodelovanju za zeleno prihodnost!

V primeru, da želite na sejmu razstavljati ali se želite udeležiti tudi Pomladnega sejma gradbeništva, energetike, komunale in obrti, ki poteka istočasno na istem razstavišču Pomurskega sejma,  za več informacij in za prijavo kontaktirajte podjetje za etično oglaševanje Etka d.o.o.

Prijave, informacije, naročila:
Miro Mihec 041 710-277
miro.mihec@etika.si

Etika d.o.o., podjetje za etično oglaševanje in projekte.
Kraljeviča Marka ulica 6, 2000 Maribor
http://goo.gl/0VQ1r1,http://goo.gl/sKaPkI, www.etika.si
www.vitafit.si, www.fb.me/vitafiit, www.fb.me/Vitafit.si

Pomladni-glava-slo

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]