fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Dan aktivnosti za starejše 28.11.

Vabljeni na že tradicionalno Vitafitovo prireditev Dan za starejše, ki bo 28. novembra 2014 v nakupovalnem centru Qlandia Maribor

Vsak konec meseca skupaj s centrom aktivnosti za starejše Toti DCA Maribor organiziramo Dan aktivnosti za starejše. Obiskovalcem nakupovalnega centra Qlandia bomo ponudili stojnice z zdravimi izdelki in storitvami ter delavnico z glinenimi izdelki. Potekale bodo tudi delavnice z ročnimi deli in igrami. Uporabniki Toti DCA bodo slikali z akrilnimi barvami na varčne IR panele Ekosen na slikarskih stojalih. Nastopila bosta pevski zbor Društva upokojencev Tabor in ljudske pevke Društva upokojencev Center. Program bo potekal v petek, 28. novembra med 10. in 13. uro.

pletenje košar01 (600 x 800)04

.

        Pokrovitelj prireditve je podjetje Ekosen d.o.o.

logo ekosen

EKOSEN – specialist za IR ogrevanje, ki omogoča najtoplejši dom za najmanj denarja !

Na stojnicah si boste lahko ogledali ponudbo zdravih izdelkov in storitev, med drugim tudi brezglutenske izdelke Fenix (Klasje Celje d.d.), Točka zdravja….

1456730_541740885961711_5297633323928801361_n

Na prireditvi bo potekala tudi humanitarna akciji

Daj naprej in podari sonce

Sedaj na prireditvah skupaj z društvom Obsidian organiziramo humanirarno akcijo Daj naprej in podari sonce, kjer s prodajo rdečih eko vrečk pomagamo invalidnim otrokom: Masi Prasnic iz Slovenj Gradca, Loti Ledinek iz  Slovenskih Konjic, Nejcu Rotovniku iz Oplotnice ter Lovru Stuparju iz Novega Mesta.

Otroci, ki se zaradi napake pri porodu, prehitrega rojstva ali infekcije v zelo zgodnji otroški dobi soočajo z ogromno težavami, ki so vezane na mišično – skeletne zaostanke v razvoju, zaostanke na čustvenem in mentalnem področju ter so močno gibalno ovirani. Za starše in skrbnike otrok to pomeni veliko dodatnega dela in stroškov. Ti otroci so upravičeni do minimalne fizioterapije in minimalnih medicinskih pripomočkov, ki po ocenah staršev pokrijejo okoli 10% dejanskih stroškov. Z nakupom vrečk boste prispevali pomoč tem otrokom in njihovim staršem.

d

Več informacij o projektu:

Miro Mihec 041 710-277

http://dajnaprejinpodarisonce.si/

https://www.facebook.com/dajnaprejinpodarisonce.si?fref=ts

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]