fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

BOŽIČNO POTOVANJE OKOLI SVETA

Twirling in mažoretni klub Pet elementov – BOŽIČNO POTOVANJE OKOLI SVETA

December, čarobni čas, ko v hišah zadiši po piškotih, čas obdarovanj, čas prihoda dobrih mož.

Tudi Božiček je iz zaprašenega kota potegnil svojo opravo, zloščil  vprego, vpregel jelene ter se podal na pot z namenom, da obišče vse otroke tega sveta. Pot je dolga in naporna, zato so mu pri tem v nedeljo, 22.12.2013, pomagala dekleta Twirling in mažoretnega kluba Pet elementov. S svojim že tradicionalnim božičnim nastopom so nas razveselila v športni dvorani Srednje šole Slovenska Bistrica. Predstavila so se vsa, od tistih najmlajših, pa do malo starejših. Božička se pospremila v Združene države Amerike, Avstralijo, Španijo, Francijo, Rusijo, Veliko Britanijo, na Japonsko in Havaje. Da ne bi izpustil nobene hiše, so mu ob koncu pot razsvetlila z lučkami in iskricami.

TMK5E (2)
TMK5E: Božično potovanje okoli sveta 2013

Predstavile so se: Detiček Nuša, Erker Ana, Kovačič Eva, Soršak Eva, Šalabalija Jona, Dvoršak Tina, Fišer Blažka, Godec Anja, Krček Ines, Krošel Eva, Pelko Urška, Ritonja Iza, Roršek Ana, Sternad Neja, Gumzej Julija, Jančič Nika, Lončarič Maja, Mihelak Neva, Pišek Hana, Slaček Tinkara, Švab Julija, Hauptman Barbara, Mlakar Eva, Ošlak Andreja,Pinter Tamara, Senegačnik Kaja, Stermecki Pia, Trobiš Maša in Žerjav Maruša.

Leto je naokrog in kakor je v navadi, v teh dneh razmišljamo, kaj vse smo v tem letu počeli, kaj smo dosegli in kako bomo nadaljevali. Dekleta so v letu 2013 na državnem tekmovanju dobila prve medalje, nastopila so tudi izven meja naše države, kjer so prav tako stala na stopničkah.  Za te uspehe  velja zahvala naši trenerki Nastji Keršič, ki s svojim delom dekleta vodi in usmerja na pravo pot. Pohvalim naj tudi vse članice, ki s številnimi napornimi treningi, z odrekanjem prostemu času in s trdno voljo strmijo k uspehu. Če so na koncu nagrajene še s kakšno medaljo, je njihov trud še toliko bolj poplačan.

TMK5E (1)
TMK5E: Božično potovanje okoli sveta 2013

Naj svoje misli zaključim z razmišljanjem T. Pavčka:

» Sreča ni v glavi in ne v daljavi,

ne pod palcem skrit zaklad.

Sreča je, ko se delo dobro opravi.

In če imaš nekoga rad.«

Ksenija Detiček

 Vabimo vas tudi k ogledu videa…

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]