fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Prižgimo svojo #luč

Gibanje Ko dvignem sebe, dvignem Maribor spodbuja, da skupaj (čeprav vsak zase) posvetimo 21.12.2020 v temo, od sončnega zahoda 16.13 ure naprej. Prižgimo lučke na oknih, balkonih, izložbah, ponesimo jih kot lanterne na ulice in hribe. Brez druženja, brez besed, samo kot sporočilo z upanjem, kot iskrice, spodbude drug drugemu, da bomo zmogli skozi čas strahu in nezaupanja z močjo ljubezni, pozitivne energije, sprejemanja odgovornosti zgraditi boljšega sebe. Zdaj je čas za inventuro vsakega, da postane boljši človek.                  

Zapojmo si DAN LJUBEZNI

Zapojmo si pesem Dan ljubezni! Danes, jutri, kadarkoli. 21.12.2020 ob sončnem zahodu 16.13. uri, skupaj, doma, na ulici, kjerkoli. Povežimo se, izrazimo in povečajmo energijo upanja in ljubezni. Morda pa pesem zaslišite po radiju in zraven zapojete!  Pokličite na svoj radio, naj jo predvajajo! Tudi tako se lahko zahvalimo avtorju pesmi Tadeju Hrušovarju, ki nas je zapustil. Kot vsako leto doslej, naj tudi za 6. festival Ko dvignem sebe, dvignem Maribor skupaj zapojemo DAN LJUBEZNI!

Recept za ustvarjanje polja Ljubezni

Šola Luči bo v ponedeljek, 21. 12. 2020, po sončnem vzhodu (ob 8. 00 uri), preko svoje facebook strani Šola Luči izvedla meditacijo s kristalnimi instrumenti.

Do takrat pa naredimo kakšno dobro delo, podarite nasmeh, spodbudo in zgodil se bo čudež! Objavite fotografijo svoje lučke na svojih Facebook profilih in jih označite z #Tisamopridi, #Kodvignemsebe in #Šolaluči in že vas lahko najdemo in delimo na svoje profile Ti samo pridi, Ko dvignem sebe in Šola Luči.

Hvala, da boste s tem tudi drugim polepšali trenutek in december 2020!

Za nas: Iris (društvo Pupillam), Miro (Etika), Martina in Nina (Društvo Top), Petra in Uroš (Šola Luči).

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]