fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Utrinki 32. Vitafitove prireditev Ob svetovnem dnevu okolja

Ob svetovnem dnevu okolja smo dne 7.6.2014 v Qlandi-i Maribor v sodelovanju z Biocin Natura in drevesnico Nečemer v zabojnik (Snaga d.o.o.) posadili lipo in jo poimenovali – Živa.

Slike iz omenjene prireditve si lahko ogledate na tej povezavi.

Ob tej priložnosti objavljamo video, ki so ga v Qlandiji posneli študenti FERI Univerze v Mariboru za Ustvarjalni izziv Medijskega dne.

“Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, če ne bomo spremenili svojih navad.”            ( Louise L. Hay)

32. Vitafitova prireditev je tokrat potekala ob svetovnem dnevu okolja,

 povsem v znamenju portala za zdravo in aktivno življenje Vitafit.si.

Za gozdove, predvsem deževni gozd, pravijo, da so pluča sveta. Prečiščujejo zrak, hranijo vodo, uravnavajo padavine, zmanjšujejo moč vetra in so zatočišče polovici rastlinskega in živalskega sveta.

Skupaj smo posadili drevo, v dopoldanskem času pa bodo potekale delavnice sajenja drevesnih sadik.

Drevesnica Nečemer je donirala drevo,  Biocin Natura pa naravna gnojila in minerale.

USTVARJAMO OKOLJE BREZ KEMIKALIJ

Izvedeli smo lahko novosti o ekološki metodi čiščenja ENJO, ki zagotavlja čiščenje popolnoma brez kemikalij, z malo vode, malo energije, polovico manj časa in 6 x bolj higienično in učinkovito.

         NOVO: prireditvena televizija  

      Možnost snemanja vaše stojnice/izdelkov/intervju ali trgovine za objavo na tvh2o, vaši spletni in fb strani.

   Na prireditvi je tudi potekala humanitarna akcija Daj naprej … in podari Sonce.

Hvala za pomoč !

POKROVITELJ PRIREDITVE

Organizatorja: TC Qlandia Maribor in Etika d.o.o.

Razstavljavci: Studio Luna – izdelki iz konoplje – PE Hiša olja in zelišč prekmurje, Simps’S, Zepter Slovenica d.o.o., Biocin Natura, ENJO – ustvarjamo okolja brez kemikalij, Brikos – posoda Tupperware, Merkur zavarovalnica d.d. – profesionalna prodaja Merkur, Ecover – Nutus d.o.o., Biocin Natura,  CCN – reševanje deževnih gozdov, Društvo za razvoj filmske kulture, Soven d.o.o.,  NIK Naravno in kvalitetno, Žiga Štefančič s.p.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]