fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Vrhunska prehranska dopolnila

Bioforma.si – spletna trgovina bioforma.si se je  po uveljavitvi na sosednjem avstrijskem trgu odločila svojo ponudbo prehranskih dopolnil predstaviti tudi slovenskim uporabnikom.

Njihovo ponudbo sestavlja velik izbor  preverjenih in učinkovitih  izdelkov, ki nam lajšajo težave iz področja vsakodnevnih tegob, ter pri zahtevnejših zdravstvenih stanjih. Močni antioksidanti, preparati,  ki povišijejo odpornost, krepijo srce  in ožilje, ter sklepe in okostje, uravnavajo holesterol, pritisk,prebavo, ugodno vplivajo na spomin in koncentracijo, znižujejo težo ali vas samo pomirijo je samo nekaj  skupin. Bioforma.si  ponuja tudi prehranska dopolnila,  ki uravnavajo spolne motnje, težave z vidom ali blažijo procese pri rakavih obolenjih. Ponudba spletne trgovine Bioforma  ponuja  tudi unikatne izdelke (npr. lovorjevo olje – naravni aspirin, olje črne kumine,  izvleček iz artičok…), kar še  poudarja skrben  nabor izdelkov, ki spadajo v sam vrh tako po učinkovitosti in kvaliteti.

 

Predstavljamo vam nekaj naključnih izdelkov  iz naše ponudbe:

Acai Berry This is Bio ®, željene in poznane jagode. Acai Berry This is Bio ®, so ene redkih v   svetovnem merilu, ki imajo  idealno razmerje koncentrata 04:01, ter so pripravljene po posebnem zaščitnem postopku in se po kvaliteti in učinku bistveno razlikujejo od ostale ponudbe na tržišču.

 

Acai Berry This is Bio ®
Acai Berry This is Bio ®

 

Karnozin Extra, 100%  prehransko dopolnilo mitohondrijske medicine. Pripravljeno po edinstvenem in zaščitenem postopku  dr. Michaela Kučere. Lastnosti Karnozina bistveno prispevajo  k normalnemu  delovanju  celic, ter  pomladitvi celic, ki se nahajajo v procesu staranja in s tem ponovno vzpostaviti njihovo normalno delovanje ter podaljšati njihovo življenjsko dobo. Predstavili bomo samo nekaj prednosti:

  • bistveno upočasni procese staranja,
  • skrbi za  celično zaščito in regeneracijo
  • omili posledice stresa,
  • uravnava težave povezane z diabetesom,
  • povečuje moč in koncentracijo,
  • primeren za vrhunske športnike,

Alge Spirulina Chlorella PLUS, so kombinacija sladkovodnih alg Spirulina in morskih alg Chlorella. Uravnoteženo razmerje deležev alg  zagotavlja visoko prehransko dopolnjevanje. Krepitvev imunskega sistema in splošno izboljšanje zdravja. Nekaj prednosti:

  • Čisti telo
  • Spodbuja zdravo presnovo maščob

Pozitivno  vpliva na raven holesterola v krvi.

 

Alge Spirulina Chlorella PLUS
Alge Spirulina Chlorella PLUS

 

Težave s kožo? Colloidal silver – dermatološki tonik zmanjšuje dermatološke težave in  akne. Specialni tonik s srebrom najvišje kakovosti 37 ppm, za dnevno vzdrževanje vseh tipov kože.

Redna uporaba zmanjšuje dermatološke težave. Čisti in uravnava izločanje sebuma, zmanjšuje mastnost kože ter nastankov aken in mozoljev, pomirja dejavnike draženja in pordelosti. Hrani in pomaga ohraniti čisto in normalno kožo. Učinek: koži povrne čist in svež videz in popolnoma naravno zdravo
barvo.

 

Bioforma.si

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]