fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Utrinki 13. Vitafit prireditve

V soboto 29.6. smo v trgovskem centru Qlandia Kranj izpeljali 13. Vitafit prireditev z naslovom Qlandia Kranj&Vitafit.si – Zdravi na počitnice.

Drugič smo to prireditev izpeljali izven Štajerske, 22.6 smo bili v Kamniku, teden kasneje pa v Kranju. Zopet so si obiskovalci Qlandie Kranj lahko ogledali zanimiv plesno-športno-glasbeni program, si pridobili nagrado z zadetim metom v naši nagradni igri “Zadeni v koš”, ter si ogledali  ponudbo naših razstavljalcev. 

Hvala še enkrat so-organizatorju TC Qlandia Kranj, hvala seveda tudi nastopajočim in nenazadnje tudi obiskovalcem Vitafit prireditve. Vsem se zahvaljujemo za prijazno gostoljubje in se že veselimo povabila tudi v prihodnje.  Prav tako se zahvaljujemo podjetjem SIMPS’S, Zepter Slovenica d.o.o., Bigdeal.si, Terme Snovik, Bioeksona, eksotične živali, Husse Slovenija, ki so na predstavili obiskovalcem na omenjeni prireditvi.

Bharata Natyam je eden od sedmih indijskih klasičnih plesov, ki izvira iz južne Indije, države Tamil Nadu. Njegovi začetki segajo 3000 let nazaj in je eden najstarejših in najbogatejših klasičnih plesov Indije. Bharata Natyam je simbol lepote in estetske popolnosti ter ples izraznosti, melodije in ritma. Več o plesu Bharata Natyam si lahko preberete na www.salamghazeea.si .

V soboto sta ta slikovit indijski ples odplesali Teja Saksida in Darja Jenko.

 

Plesno društvo Salam Ghazeea.
Plesno društvo Salam Ghazeea.

 

Mažoretni in twirling klub Kranj deluje od leta 1999. Dekleta v klubu prakticirajo dve disciplini: mažorete in twirling baton. Mažorete so klasična disciplina. Mažoreta je dekle, ki koraka in pleše na takt pihalnega orkestra. Twirling baton pa je dokaj nov šport, ki združuje plese, gimnastične in baletne prvine ter elemente s prav posebno palico. Klub trenutno šteje 25 deklet v starosti od 4 – 16 leta starosti, ki trenirajo pod vodstvom Ingrid Čemas.

V soboto so najprej dekleta izvedle mažoretni nastop…

 

Mažoretni in twirling klub Kranj - mažoretni nastop
Mažoretni in twirling klub Kranj – mažoretni nastop

 

… nato pa še twirling….

 

Mažoretni in twirling klub Kranj - twirling
Mažoretni in twirling klub Kranj – twirling.

 

Zopet je bila z nami Blanka Chara, ki je obiskovalcem delila brezplačne styling nasvete.

 

 

Blanca Chara.
Blanca Chara.

 

Dvakrat smo tudi hoopali s Tjašo, ki nam je pokazala več zanimivih vaj z obroči. Obiskovalci so bili navdušeni, mi pa tudi 🙂

 

 

Hooping.
Hooping.

 

Aikido Kranj – klub SHUGYO pa je za konec prireditve predstavil samoobrambno borilno tehniko Aikido, gledalci pa so zanimivo izvedbo pospremili z glasnim odobravanjem.

 

Aikido Kranj – klub SHUGYO.
Aikido Kranj – klub SHUGYO.

 

Več slik najdete na facebook strani Vitafit in facebook profilu Vita Fit.

Naslednja 14. Vitafit prireditev bo previdoma 31. avgusta.

Več naših prireditev…

http://www.vitafit.si/?s=prireditve

 

 

 

 

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]