fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Socialna ekonomija na sejmu Green 7.4. v Gornji Radgoni

Vse, ki vas zanima zeleni življenjski slog, trajnostne tehnologije v povezavi s podjetništvom vas vabimo na sejem Green v soboto, 7.4. 2018 na Pomurskem sejmišču v Gornji Radgoni.

09:00 – 17:00

Ogled stojnic v Kotičku socialnih podjetij na Sejmu Green v Gornji Radgoni

 

 

 

 

 

 

11.00 – 12:00

Brezplačno predavanje o etičnem oglaševanju in marketingu z družbenim učinkom, kjer bo Miro Mihec v soboto 7.4. ob 11. uri v dvorani 2 na sejmu GREEN v Gornji Radgoni predstavil možne načine samopromocije: Kako se lahko promoviramo sami, kako nas lahko promovirajo drugi (zaposleni, partnerji, mediji, celo konkurenca) skoraj brezplačno. Še vedno se lahko prijavite tukaj: https://bit.ly/2uEOJhd

13.00 – 13.45

Obisk predsednika republike dr. Mira Cerarja sejma Green žal odpade. Želeli smo mu predstaviti povezovalnice v organizaciji Etri skupnosti  z rastočo razstavo na temo  Trajnostnih ciljev Agende 2030 in Govoreče palete na kateri se  vse dni sejma povezuje in predstavlja znanje, ideje in projekti, ki prispevajo k približevanju k tem ciljem. V soboto smo mu želeli predstaviti na Govoreči paleti delo na področju družbeno odgovorne ekonomije in trajnostnega razvoja.

 

 

 

 

 

 

 

 

S tem se bo zaključil bogat program v katerem izpostavljamo  četrtkovo predstavitev  Anite Hrast inštituta Irdo in Tadeja Slapnika, državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade osnutka Nacionalne strategije družbene odgovornosti (podjetij) Slovenije, ki  je povezala vse deležnike, ki delujejo na tem področju v Sloveniji. Slovenija je pripravljena za sprejem strategije in pripravo akcijskega načrta.

Prvi dan sejma Green smo na konferenci  #Kupujem odgovorno predstavili kampanjo.

 

 

 

 

 

 

Poglej poročilo s konference  !

http://socialnaekonomija.si/porocilo-s-konference-kupujem-odgovorno-na-sejmu-green/

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]