fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Primorski sejem 28.-31. maja 2015 v Kopru

Od 28. do 31.5 2015 vabljeni na Primorski sejem, ki bo potekal v Kopru.

Vabimo vas na največji sejemski dogodek na Primorskem. Kot vsako leto bomo tudi letos poskrbeli, da bo vsak obiskovalec odšel kar se da zadovoljen… za vesele in za resne, za ustvarjalne in živahne, mlade in stare, lačne in site…

primorski sejem

Z vstopom Slovenije v EU se je povečalo zanimanje za obisk obiskovalcev in nastop razstavljavcev sosednjih držav. Sejem privablja tako obiskovalce iz celotne Slovenije, kot tudi iz sosednjih držav, Italije in Hrvaške. Vstop na sejem je prost in vsako leto ga obišče preko 20.000 obiskovalcev.

PESTRA PONUDBA 

OPREMA ZA DOM: stavbno pohištvo (strešne kritine, okna, vrata, fasadni sistemi, police, senčila in drugo) geodetski in gradbeni merilni inštrumenti; zimski vrtovi in vrtno pohištvo; pohištvo in sedežne garniture (standardno in izdelava po meri); ležišča, bio-ležišča in vzglavniki; kuhinjska oprema; ogrevalna tehnika (kotli, bojlerji, toplotne črpalke); kamini; peči; solarni sistemi; klima naprave; čistilne naprave (biološke čistilne naprave); sistemi za izkoriščanje deževnice; gospodinjski aparati (kuhinjski roboti,sesalniki, vražji čistilec in ostala oprema) in druga oprema za dom; izdelki iz naravnega kamna (stopnice, tlaki, stenske obloge, pulti), masažna tehnika in artikli (masažni stoli, fotelji, blazine, rolerji); masažni bazeni; zaščitna in vzdrževalna sredstva (sredstva za vzdrževanje usnjenih in tekstilnih izdelkov)keramični brusilci, zaščite in premazi za les, barve za dom,; AVTO SALON s testnimi vožnjami; Predstavitev ZDRAVILIŠČ in TERM (počitnice, wellness programi); ZDRAVILSTVO (zelišča; zeliščna kozmetika; zdrava prehrana; meritve krvnega tlaka, sladkorja, holesterola in pljučne funkcije; svetovanje); POSLOVNE STORITVE (poslovni programi, zavarovanja; izobraževanje; projektiranje; razne storitve), oglaševanje in tiskarstvo (stenske dekoracije in promolive table; ŠIROKA POTROŠNJA: otroške igrače, gospodinjska in usnjena galanterija; nakit; oblačila, obutev, nogavice in drug zanimiv program!

Avenija vin

avenija-vina

Pokušina priznanih domačih in tujih vin.

Istrska kulinarika

mediteranska-kulinarika

Degustacije in prodaja mediteranskih dobrot.

Rokodelstvo 

Predstavitve domačih in tujih rokodelcev, ki bodo svoje spretnosti predstavili tudi v živo (umetno steklarstvo, ročne poslikave; peščene slike; unikatno kovaštvo, leseni izdelki, izdelki iz umetnih mas in gline, tkani tepihi; volnene pletenine).

Sončkova prireditev

Sončkov festival logo 1 vrsta

Gostinska ponudba

Poskrbljeno bo tudi za to, da s sejma ne bi odšli lačni ali žejni, zato vas vabimo, da se okrepčate pri našem ponudniku hrane in pijače in preživite prijeten čas v družbi s prijatelji oziroma z razstavljavci.

Za več informacij na spletni strani: http://www.primorski-sejem.si/default.asp

In na facebook strani: https://www.facebook.com/primorskisejem.koper

POGLEJ VIDEO

RAZPORED DELAVNIC in PREDAVANJ po dnevih

RAZPORED DELAVNIC in PREDAVANJ

Portal za zdravo in aktivno življenje www.vitafit.si se predstavlja na stojnici podjetja za etično oglaševanje Etika d.o.o.,

ki bo na stojnici vršila tudi sledeče dejavnosti:

1. zastopanje ogrevalnih IR varčnih panelov Ekosen (deljenje letakov, zapisovanje interesa na obrazec in posredovanje kontaktov sproti na moj e-⁠mail) Tam bosta dva panela razstavljena, eden bo vključen v elektriko, da bo mogoče čutitit toploto.

2. zastopnaje društva Obsidijan s humanitarno prodajo vrečk Daj naprej in podari Sonce za pomoč invalidnim otrokom z bulozno epidermolizo. Sredstva bomo nakazali organizaciji Debra Slovenija. David vam bo razložil, kako pisati račune v vezani knjigi računov v treh izvodih, prvega dobi kupec, če pa ga ne želi, se ga vrže proč. Napisati je potrebno vedno cel znesek, ker veliko ljudi pusti več denarja, ne točno 3,60 EUR, kot stane ena vrečka. Če pusti 4 EUR, je tako potrebno napisati na račun. Rdeča denarnica bo zraven v torbi.

3. zastopanje Simps’s d.o.o. v soboto in nedeljo, ker v petek bodo imeli svojo predstavnico na svoji stojnici, ki bo zraven naše. Oni ne prodajajo, ampak delijo vzorčke, razen enega ali dveh artiklov, ki ju ne delijo – naj povejo, kateri so to.

Vabljeni!

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]