fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ples je užitek, zabava in življenje – BLUE BUTTERFLY DANCE

Ples je način življenja. Ni le rekreacija, ki nas veže na določene ure v tednu. Je način s katerim vijugamo skozi ceste našega vsakdana.

 

1

Poudarek je na otrocih, zato so naše plesne urice v vrtcih prav posebnega pomena. Najmlajše spoznamo s plesom in jim približamo gibanje na zanimiv način. Za nas je pomembno, da otroci uživajo v plesu. Najmlajši se družijo v vrtcih. Urica plesa jih združi še na poseben način. Pričnemo pri štiri letnikih. Osnovno šolske skupine so razdeljene na plesni skupini nižje in višje stopnje.  Osnovnošolke in osnovnošolci se spoznajo že z zahtevnejšimi koraki in tudi sami pripomorejo k sestavi koreografij na njim ljube komade.

 

7

Plesne urice v vrtcih in osnovnih šolah izvajamo to leto v Vojniku in Preboldu. V Ponikvi pri Šentjurju pa imamo pa tudi skupino break dance, kjer se osnovnošolci ne spopadajo le s plesom temveč si podajo roko tudi že s pravimi malimi akrobacijami. To skupino tvorijo sami dečki, kar je pohvalno saj je znano, da predvsem pri mlajših morda malo težje privabimo fante med svoje vrste.

 

2

 

BBD Master je naša skupina hip hop plesalcev. Ti skozi celo leto nastopajo na  prireditvah. Njihovi treningi so zahtevnejši in potekajo po dve uri skupaj. V to skupino se lahko pridružijo plesalci od 6. razreda dalje, ki imajo veliko motivacije in volje do plesa.  Vsako leto priravimo za starše dve večji produkciji, ki se odvijata v decembru in juniju v tekočem šolskem letu. Vsako poletje, med šolskimi počitnicami, organiziramo poletno šolo hip hopa v Novem Celju.

 

5

 

 

Čeprav so najmlajši naš zaklad pa pri nas ne spregledamo niti odraslih. Mi zumbamo. Dvakrat tedensko ob večerih, ko si skoraj vsak ob noriji vsakdana vzame urico časa. To skupinsko vadbo izvajamo na štirih različnih lokacijah. V Velenju, Vojniku,  Novem Celju in  Celju.

Naši inštruktorji se skozi ves čas izobražujejo na seminarjih po Sloveniji. S ponosom pa tudi poudarimo, da imamo inštruktorja, ki se vsako leto udeleži svetovne konvencije v Los Angelesu in nam skozi celo sezono podaja svoje znanje pridobljeno čez lužo. Naša nagrada so zumbike in zumbeki, ki se z nasmehom vračajo in z željo po zabavi plesu in druženju tvorijo družino Blue butterfly dance.

 

4

blue butterfly

Kontakt:
Elektronski naslov: Katja.krajnc8@gmail.com
Telefon: 031 607 992

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]