fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Obisk gozda – recept za zdravje

Kot že veste nekateri stanujem zelo blizu, ljubega in lepega Betnavskega gozda. Gozda, ki me večkrat preseneti. Tudi danes sem ga obiskal, hodil, izvajal TAO vadbo, yogo  in vajo za ravnotežje. 

Vse te vaje mi sprožajo energetski pretok po celem telesu. Gozd sam pa doda pozitivni odnos do sebe narave same in vsega kar je lepo.  Tukaj se počutim kot kralj, ob vsej barvni lestvici, listja, ki počasi že odpada in riše čarobne barve okoli in na drevesih. Neminovno se bliža se jesen, ki je zelo lepa tudi zaradi tega kar požanjemo, ki smo spomladi sejali. Skratka čudovito je iti skozi gozd. Preden stopim v ta posvečeni raj prosim gozd ali lahko vstopim vanj in se mu zahvalim, da ga lahko obiščem. Če to storite ob vsakokratnem obisku dobite veliko več energije gozda, kot če ne storite tega. Tako, da toplo priporočam, da to vsekakor storite. Naj bi pritegnili tudi energijo bitij, ki jih ne vidimo, kot so palčki, škrati, vile in tako naprej. Sam verjamem, ker sem skozi majhen otrok , ki živi v pravljici, s čarobnimi števili, 3,5,7…..NARAJE imam 7, 5 pa mi zadnje čase kroji življenjski uspeh, prav zanimivo. 5 nas je, ki ustvarjamo, 5.2.2015 ob petih smo nastali, 5.5.2012 sem postal vegetarijanec. ZELO zanimivo. Vsakdo, ki dovolj verjame vase lahko postane KREATOR lastne usode in prevzame odgovornost, zase in posredno tudi za druge.

Torej obiščite naš prelep in čaroben Betnavski gozd, nekateri, ki ste dovolj odprti boste začutili mnoge teh energij. Zelo močne svetle in ljubeče energije bitij SVETLOBE. Tisti. Ki ne živite v pravljici, storite to nemudoma, boste videli kako je življenje lepo in preprosto. In vse to imate na gozdnem meniju vsakodnevno, ‘na domah ruke’, kateri ste tukaj blizu doma. Popolnoma se vam bo spremenil odnos do sebe in drugih živih bitij. Vse zaradi čarobnega, skrivnostnega in čudovitega gozda. Najprej se uredijo stvari v glavi, torej začnemo spoštovati sami sebe, ljubiti sami sebe. Ko to storimo gre ta čarobni napoj spoštovanja in ljubezni naprej in se dotakne vseh okoli vas. In naprej in naprej……..Potem se vključi srce, začnete živeti intuitivno, poslušate srce, ker ga slišite kaj vam pravi. Takrat ko srček spregovori in ga slišimo in poslušamo postanemo ZLATI ZMAGOVALCI.

Začnemo živeti v pravljici, prenesemo to naprej, spoštujemo majhne stvari in naenkrat vidimo, da imamo vse kar potrebujemo. Samo videti je treba to kar imamo in ne to kar nimamo. Vse zato ker redno hodite v gozd, ki je recept za čudovito življenje. Ko utihne hrup v glavi in nemir v telesu ste še enkrat zmagali, morda nevede, ampak zagotovo. Takrat komaj slišite srce kaj pravi. Slišite lahko tudi nasvete BITIJ SVETLOBE, ki na srečo vedno bolj prevzemajo nadzor na prelestnem planetu ZEMLJA. Vsakdan nas je več veganov, vegetarijancev, ljudi , ki ne pijemo alkohola ali zelo redko, ne kadimo se ne drogiramo. Skratka razmišljamo s svojo glavo brez sistema, ki nas ne podpira. Zelo zanimivo, vse te spremembe se zgodijo zaradi novega zavedanaja, ki smo ga prinesli iz gozda. Tega zelenega koščka narave, ki je vsakodnevno neminivno na voljo vsakomur, ki to želi.

Obiščite gozd , naravo, zelenje, reke in potoke, jezera jame , gore,  vrtače…. Kmalu boste uvideli, da ste popolnoma spremenjeni, drugačni ljubeči in sočutni, do vseh živih bitij. To je ZMAGA…

Vse najlepše Branko-Alebra

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]