fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Z etičnim oglaševanjem do brezplačne promocije

27. januarja bo seminar Z etičnim oglaševanjem do brezplačne promocije

Kaj lahko sami storite za promocijo svoje dejavnosti? Kako oblikovati ponudbo, e-mail, facebook objavo, da bo izražala, kar res mislite?… Kaj je to vsebinski marketing? Na seminarju bomo pogledali uspešne projekte in  primere učinkovitega oglaševanja v različnih medijih.

Prinesite vizitke in promocijske materiale, da si jih boste izmenjali s soudeleženci! Na seminarju bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel brezplačen seminar, 14 dnevno brezplačno upravljanje facebook aktivnosti, oglaševanje na portalu www.vitafit.si ali 50% popusta pri najemu stojnice na Vitafit dogodkih v trgovskih centrih.

Po želji lahko prejmete potrdilo,da ste se udeležili seminarja iz cikla izobraževanj “Kako oglaševati in komunicirati etično”, ki je osnova za pridobitev certifikata “Etični kodeks komuniciranja” oz. “Etični oglaševalec” v letu 2015.

Seminar vodi:

Miro Mihec, univ.dipl.ekon., direktor podjetja Etika d.o.o., podjetje za etično oglaševanje in projekte

Prijave:

miro.mihec@etika.si,

041 710-277

http://goo.gl/0VQ1r1 www.etika.si

 

Vabljeni k ogledu promo – video posnetka:

Na seminarju bomo spoznali načine in možnosti, kako in kje se lahko promoviramo brezplačno na etični način. Na etični način pomeni iskreno – da promoviramo, kar živimo, da s tem ne samo promoviramo sebe ampak tudi prispevamo k družbi, saj smo tako po naravi in smo to vpeljali v svoje poslovanje.

yxdv

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]