fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ecover praznuje svoj 35. rojstni dan z barvno preobrazbo

cover

Oglasno sporočilo. Pri Ecoverju verjamemo, če varujemo naravo, smo naredili nekaj dobrega. Vneto uporabljamo trajnostne sestavine za ustvarjanje odličnih izdelkov za čiščenje. Naši izdelki vsebujejo najnižjo možno stopnjo toksičnosti in so hitreje biorazgradljivi kot kateri koli drugi v industriji.

Pri Ecoverju verjamemo, če varujemo naravo, smo naredili nekaj dobrega. Vneto uporabljamo trajnostne sestavine za ustvarjanje odličnih izdelkov za čiščenje. Naši izdelki vsebujejo najnižjo možno stopnjo toksičnosti in so hitreje biorazgradljivi kot kateri koli drugi v industriji. Ne zanima nas biti »manj slab«; venomer zremo v prihodnost in iščemo ideje, kako bi naši izdelki lahko pripomogli k čemu dobremu na svetu. To  vključuje razvoj nove ekološke površinsko aktivne sestavine, ki je že vgrajena v nekatera naša čistila. Vse naše plastenke – vsaj tiste, ki v celoti niso narejene iz reciklirane plastike – so narejene iz Plantastic® – 100% obnovljive plastike, narejene iz sladkornega trsa, ki sedaj vsebuje tudi delež reciklirane plastike.

Še vedno je Ecover, vendar ne več takšen, kot ste ga poznali! Še vedno je navdahnjen z naravo, še vedno ga je mogoče reciklirati, še vedno je izjemno učinkovit, je pa Ecover predstavil nov, svež, živahen barvni videz. Ob praznovanju svojega 35 rojstnega dne, je Ecover doživel moderno preobrazbo svoje embalaže.

Brezkompromisno ekološki – že 35 let so izdelki Ecover učinkoviti in prijazni za ljudi in okolje. S projektom »Plastika iz oceanov«, kjer so zbrano odpadno plastiko iz oceanov predelali v novo oblikovane plastenke, so dokazali, da skrb za okolje in prekrasna oblika lahko gresta z roko v roki. Ta ideja se sedaj odseva v celotnem asortimanu. Je ženstven, barvit, pregleden in moderen.

Ecoverjev nov obraz gospodinjstvom po celem svetu ponuja doživetje čiščenja, ki je bleščeče in zeleno, brez umazane tehnologije, po nivem pa še z briljantnim pridihom svežih barv. Še več, nova embalaža je narejena z uporabo Plantplastic®, Ecoverjeve edinstvene zmesi plastike iz rastlin, ki sedaj vsebuje tudi reciklirano plastiko. S tem je še bolj trajnostna in odgovorna.

Ecover

 

 

 

 

 

Clare Allman, vodja blagovne znamke Ecover, pove:

»Ecover je vedno bil izviren pri tem, kako je sprejel čudovito moč narave za izdelavo učinkovitih čistilnih surovin. In sedaj imamo na voljo še edinstven nov izgled! Mislimo, da bodo naši prenovljeni izdelki prinesli svežino barv v vsak dom, pri tem pa se bodo naši potrošniki še vedno zavedali, da čistijo na varen in trajnosten način. Čutimo, da je to poseben način praznovanja 35 rojstnega dne in upamo, da se strinjate.«

 Ob izjemnih barvah in značilnih novih oblikah, bo vsak izdelek Ecover označen z uporabnikom prijaznimi ikonami, ki bodo pojasnjevale način uporabe in ključne prednosti posameznega izdelka.

Uporabniki bodo tudi opazili, da je logotip Ecover posodobljen s cvetlico z listi v obliki srčka, ki simbolizira pametno znanost, ki temelji na naravi in je vgrajena v vsakem izdelku.

Vseeno ali za pranje, čiščenje ali pomivanje posode: Ecover izdelki so zanesljiv pomočnik v okoljevarstveno osveščenih gospodinjstvih in kot taki označeno s številnimi vidiki:

zelene tovarne

Zgradili smo prvo ekološko tovarno na svetu. Naša zelena streha je tako dober izolator, da porabimo manj energije za gretje in hlajenje ter s tem zmanjšujemo vpliva na okolje na minimum. Danes imamo ekološko tovarno v Belgiji in v Franciji. Zgrajeni sta bili v skladu z zadnjimi standardi in odgovarjata strogim kriterijem neodvisnega okoljevarstvenega certifikata ISO 14001.

belgija

 Zelena streha Ecover tovarne v Belgiji

 

Surovine na naravni osnovi

LINK_ecover

Ecover izdelki ne vsebujejo nepotrebnih zlobnih sestavin kot so optični belilci, pospeševalci penjenja, fosfati in fosfonati. Izdelujemo detergente in mila z uporabo mineralov in surovin na naravni osnovi, torej so naša čistila nežna za vas in okolje.

woody (640 x 480)

Ecover – naravi prijazni izdelki

 

Bio-inspirirana čistila

čebela

Zahvaljujoč znanju o delovanju čebeljega panja, smo ustvarili naravno ekološko aktivno površinsko surovino, ki čisti tako učinkovito kot petrokemična čistila. Ekološka aktivna površinska surovina bazira na kvasovkah, najdenih v čebeljih panjih in jo uporabljamo v našem univerzalnem čistilu, čistilu za steklo…itd.

Dermatološko testirano

roka

 Večina naših izdelkov je dermatološko testiranih zato so primerni tudi za občutljivo kožo. Tako obstaja zelo majhna verjetnost, da bi povzročili alergične reakcije, ki jih po navadi povzročijo ostre kemikalije.

Poskočni zajček

zajc     zajjjc

 Naših izdelkov nikoli ne testiramo na živalih. Edine živali so naši znanstveniki v laboratorijih, ki so divji pri razvijanju izdelkov prijaznih za naš planet in živali. Organizacija »Cruelty Free International« je certificirala celoten asortiman Ecover s pečatom »poskočni zajček«. Ta certifikat potrjuje, da niti surovine, niti končni izdelki niso testirani na živalih.

Plastenke, ki se reciklirajo

plastika

Trdo delamo, da bi ustvarili planetu prijazne plastenke, ki bi jih potrošniki lahko enostavno ponovno napolnili, ponovno uporabili ali reciklirali. Naše plastenke so narejene iz 75% zelenega (= na osnovi naravnih surovin) polietilena (PE) in 25% reciklirane plastike. Osnovna surovina za zeleni PE je sladkorni trs. Samo zaradi te inovacije Ecover letno prihrani okoli 2.500 ton izpustov CO2. Plastenke ne vsebujejo barvil in jih je mogoče 100% reciklirati.

smeče

 Ecover plastenka, narejena iz v ocenu zbrane odpadne plastike

 NAGRADE – IZDELKI ECOVER V NOVI PODOBI

Kako vam je všeč nova pisana embalaža ekoloških čistil Ecover ?
Pošljite nam selfie – svojo fotografijo z izdelkom Ecover v novi embalaži! Prvih pet fotografij bomo nagradili z izdelkom Ecover.

Kontakt: info@vitafit.si 041 710-277
http://si.ecover.com/

Za več informacij lahko obiščete povezave:

www.ecover.si

www.trgovina.nutus.si

nutus@nutus.si

https://www.facebook.com/Vitafit.si?ref=hl

 

Ecover

 

 

Izdelke Ecover lahko kupite v DM Drogerie Markt, L’Clerk, Mueller drogerijah, Mercator hipermarketih, Tuš drogerijah in izbranih trgovinah Jager.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]