fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Družina je preskusila naravno kozmetiko NASHE

(Oglasno sporočilo). Nashe je naravna, ročno izdelana kozmetika. Zakonca Suzana in Miro ter njuna hči Mojca so preskusili izdelke naravne kozmetike Nashe. Člani družine so vsak svoje izdelke uporabljali tri tedne in prišli do sledečih ugotovitev.

masla

Suzana (46) je preskusila maslo za telo Mango. Poudarila je prijeten vonj. Opazila je,  da se maslo ne vpije tako hitro, naredi pa kožo mehko. Za razvajanje je torej potreben čas. Pilling za telo Bambus (zelene barve) je prijetnega vonja, kožo naredi mehko in gladko, prijetno dišečo, vonj ostane kar nekaj časa; potreben je manjši nanos, s katerim pa namažeš veliko površino kože.

suzanaZa parfum je dejala,  da nežno in nevsiljivo diši. Embalaža je nekaj posebnega, da lažje pospraviš in držiš, ko ga uporabljaš za mazanje.

kocka

Mojca (15) je parfum v kocki opisala: “Parfum mi je zelo všeč, saj ga enostavno naneseš in je obstojen. Vonj je ravno prav, ni prerahel in ne premočan. Lahko pa bi imel kakšno držalo, da nimamo parfuma po vseh rokah. Drugače pa je super izdelek in bi ga priporočila tudi drugim.”

“Suho” mandljevo olje za telo For him je navdušilo moškega člana družine.

miro

Miro (48) je bil navdušen tako nad dizajnom (stekleničko), kot tudi vonjem in samim oljem, ki je bilo zanj ravno prav mastno. Kombinacija limone, bazilike, kumine, janeža in muškatnega oreščka pomešanega z naravnimi notami jasmina, geranije in ingverja daje prijeten občutek.

Diši tudi modro naravno milo Es Mediterana, po morju. Miro je opazil, da se je s tem okroglim milom prijetneje umivati. Milo se ne peni toliko, kot smo morda navajeni pri običajnih milih, kjer je veliko kemije. Nashe je milo zapakiral v zelo elegantno, črno kovinsko embalažo.

Nashe-web-small-233-768x480

Družinica je s poskusom zelo zadovoljna.  Tudi vi ste lahko privoščite zase in svojo družino naravno kozmetiko Nashe.

Kontakt podjetja je tukaj.

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]