VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Dom Danice Vogrinec

Dom Danice Vogrinec Maribor izvaja storitve institucionalnega varstva starejših v štirih delovnih enotah. Tri delovne enote se nahajajo na lokaciji Pobrežje, ena delovna enota pa se nahaja na Taboru.

Skupna kapaciteta Doma je 809 mest za institucionalno varstvo starejših in institucionalno varstvo odraslih s posebnimi potrebami. Dom omogoča še druge oblike pomoči, kot so: dnevno varstvo, razvoz kosil na dom in rehabilitacijo na domu.

IMG_6728

Polega tega nudi Dom še možnost bogatega kulturnega in družabnega življenja. Nekatere izmed aktivnosti za preživljanje prostega časa, bodo predstavili tudi stanovalci Doma delovne enote Tabor.

IMG_6764

Strast po življenju premaga vse to, ko se sorodni duši zazreta v oči. Zgarane dlani položene v dlan vzbudijo že znan, a pozabljen občutek. Rodi se nov smisel: »Še biti, živeti, deliti.« (Angelca Fujs, stanovalka Doma Danice Vogrinec Maribor)

Za vse, ki jih zanima kaj več o samem delovanju doma Danice Vogrinec Tabor, ste vabljeni na 59. Vitafitova prireditev DVA DNI ZA ZDRAVJE, ki bo 30. maja 2016  v Qlandiji Maribor.

Kontakt

Marija Volmajer, univ. dipl. soc. del.

Sandra Gjura, delovna terapevtka

DOM DANICE VOGRINEC MARIBOR

ENOTA TABOR

VESELOVA 3

2000 MARIBOR

02/ 47 01 203

Marija.Volmajer@danica-vogrinec.si

aleksandra.gjura@danica-vogrinec.si

http://www.danica-vogrinec.si/

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]