fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ambasada Zdravja Vas pričakuje na prireditvi “Podajmo si roke”

V nakupovalnem centru Qlandia Maribor bo 29.9. ekipa spletnega portala za zdravo in aktivno življenje Vitafit.si organizirala medgeneracijsko,  zabavno, izobraževalno, zdravo ter aktivno-promocijsko prireditev ob tednu otrok in  svetovnih dnevih srca, starejših občanov ter vegeterijanstva.


Za zdravje moramo skrbeti vsi, od prvega do zadnjega. Pogovarjali smo se z direktorjem Ambasada Zdravja  g. Primožem Žamutom.

Primož Žamut.

V petih alinejah mi povejte kaj za Vas pomeni Ambasada Zdravja?

svetovati in pomagati ljudem pri njihovih težavah in jim pomagati izboljšati njihovo zdravje

– vedno je mali človek na prvem mestu

– zdravje je največje bogastvo vsakeka posameznika, zato mu omogočamo da ga ohranja

– omogočiti ljudem varen in zdrav korak

– načeloma pa Ambasada Zravja za nas pomeni to kar govori slogan podjetja: Vaše zdravje naše skrb. Skupaj poskrbimo za Vas in vam probamo pomagati pri vaših težavah, problemih in razočaranjih.

Kje vse lahko najdemo izdelke/storitve Ambasada Zdravja?

Izdelke in storitve najdete in dobite v našem diagnostično terapevtskem centru v Mariboru, na Jurčičvi ulici 6 (v centru pasaža), kjer opravljamo prevetivne diagnostične preglede, tukaj imamo tudi svojo trgovino z najrazličnejšimi kremami, geli, balzami, naravnimi tinkturami in ekstrakti ter kompleksi, ravno tako pa v naši ponudbi najdete tudi naravne dodatke k prehrani (vitamine in minerale) ter nadomestila obrokov – torej NUPO izdelke. Najdete nas seveda tudi na internetu na spletnem naslovu www.ambasada-zdravja.si kjer je možno naše izdelke kupit preko spletne trgovine ter tudi na Facebooku.

Kaj je Vaša osnovna dejavnost?

Naša osnovna in glavna dejavnost je opravljanje preventivnih diagnostičnih pregledov.

Kaj nam boste predstavili na prireditvi Podajmo si roke?

Za obiskovalce smo pripravili brezplačno merjenje pritiska in sladkorja v krvi. Ravno tako je proti doplačilu možna kontrola holesterola. Predstavili vam bomo našo ortopedsko obutev Spring Boost. V ponubi pa bodo tudi naravne tinkture, ekstrakti in kompleksi. Predtavili Vam bomo tudi naše preventivne preglede.

Artičoka ekstrakt

Vizija za naprej?

Postati najbolj zanesljiva in ljudem prijazna družba je naš največji cilj in vizija za naprej ravno tako. Počasi prodiramo na Italijanski trg ter v druga mesta po Sloveniji.Vizija podjetja je postati prepoznavni po celi državi in v evropi. Pomagati in svetovati ljudem ter jim omogočiti boljši jutri.

Ambasada Zdravja

Zatorej, poiščite nas v naši trgovini v Mariboru, igrajte nagradne igre in všečkajte nas na facebooku, nakupujte v naši prenovljeni spletni prodajalni ali pa pridite na zdravo prireditev 29.9.2012 v Mariborsko Qlandio.

Se vidimo…

Ambasada Zdravja – Vaše zdravje, naša skrb!!!

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]