fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Miss in Mister 28.7.

V nedeljo 28.7. 2013 bodo v Eko termah Snovik izvedli Miss&Mister term Snovik. Prireditev bo eko osveščevalna in humanitarna, del dobička bomo namreč namenili socialno ogroženim družinam iz lokalnega področja.

Si želiš brezplačen vstop v Terme Snovik? Pridruži se nam na zabavnem izboru za MISS in MISTER term Snovik in si prisluži lepe nagrade. ČIMPREJ se prijavi na animacija@terme-snovik.si ali na telefonsko številko 051 313 966 (Bernard).

 

miss7

 

Pravila tekmovanja si lahko ogledate na njihovi spletni strani, vabljeni pa seveda tudi  k “všečkanju” na njihovi facebook strani.  Ste naprimer vedeli da imajo v eko termah Snovik pitno termalno vodo? Vse to in še več vam pove Palček Snoviček.

Na prireditvi bodo oskrbeli bodo za pester in živahen program, obiskovalci pa se boste lahko med drugim preizkusili v  nagradnih zabavnih vodnih igricah. Ker želijo s prireditvijo delovati eko osveščevalno so za obiskovalce pripravili mini eko tekmovanje, kjer bodo najboljše seveda spet nagradili.

Ne čakajte, prijavite se sedaj!!!

 

Palček snoviček
Palček Snoviček bo tudi v komisiji 🙂

 

Navedba generalnega pokrovitelja:

Generalni pokrovitelj je trgovina spodnjega perila Björn Borg, ki se nahaja na Mestnem trgu 10, v centru Ljubljane. Poleg spodnjega perila Björn Borg, ki ga zaznamujejo pisane barve, nenavadni vzorci in visokokakovostni materiali, ponujamo tudi kopalke, spodnje perilo za šport in rekreacijo, pižame, nogavice,… Trgovina Björn Borg je namenjena vsem generacijam, mladim in mladim po srcu, ki so se naveličali monotonosti in si želijo svoje življenje popestriti z živimi barvami.

 

BORGICE-LOGOTIP-1-2

 

Z nami bodo tudi…

El-ko

V termah snovik bomo predstavili enostaven, lahek, poceni in eko način osebnega prevoza z električnimi kolesi/skuterji El-ko.

Vsem obiskovalcem bomo omogočili testne vožnje oz preizkus El-ko kolesa/skuterja. To je moderno električno kolo, za katerega ni potrebna registracija, z njim pa se lahko vozimo tudi po kolesarskih stezah. Primeren je za vožnjo v službo in vsakdanje opravke, predvsem v mestih in tam, kjer je pomemben prihranek pri času, kjer se želimo izogniti uporabi vroče in pregrete avtomobilske pločevine, kjer bi radi svojo bivanjsko okolico čisto in brez hrupa

 

Električni skuter.
Električni skuter.

 

Enjo

V dopoldanskem času bomo izvedli mini tekmovanje v čiščenju oken, nagrado za zmagovalca pa bo prispevalo podjetje ENJO – čiščenje brez kemikalij. Na razstavnem prostoru ENJO bo tudi gratis piling rok z metodo ENJO in seveda nega le teh po pilingu z naravnim losionom na osnovi sirotke.

enjo_plakat

Zumbali bomo 🙂

Nekaj o Zumbi: Je trenutno najbolj popularna vodena vadba, zabavna, učinkovita in enostavna, katero boste želeli vaditi vsak dan in to z veseljem. Osnova Zumbe je glasba, ki vsebuje v glavnem vroče latinsko-ameriške ritme (merengue, salsa, cumbia, reggaeton, calypso, samba,…), ki vas bodo sprostili, vam povrnili energijo in zaradi katerih se boste odlično počutili. Koreografije so zasnovane po principih intervalnega treninga, ki povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob ter oblikovanje mišic. Zumba je zasnovana tako, da ji lahko sledi resnično vsak, ne glede na starost, plesno znanje, telesno pripravljenost, saj je kombinacija enostavnih plesnih korakov. Tudi v plesnem duštvu Lollipop Dravograd, ki ga zastopa inštruktorica in koreografinja Sara Milenkovič, smo poleg ostalih plesnih programov uvedli Zumbo in Zumbatomik (zumbo za otroke, kjer se je pokazalo veliko navdušenje nad tem programom tudi med njimi!

V termah pa boste lahko Zazumbali vsi ki to že počnete in kateri bi to še radi poskusili z koroško ekipo Zumba Inštruktorc Saro Milenkovič, Sonio Krauser, Jasno Repnik in Lucijo Krauser.

 

zumba

 

Bharata Natyam je eden od sedmih indijskih klasičnih plesov, ki izvira iz južne Indije, države Tamil Nadu. Njegovi začetki segajo 3000 let nazaj in je eden najstarejših in najbogatejših klasičnih plesov Indije. Bharata Natyam je simbol lepote in estetske popolnosti ter ples izraznosti, melodije in ritma. Več o plesu Bharata Natyam si lahko preberete na www.salamghazeea.si .

Plesno drustvo Salam Ghazeea.
Plesno drustvo Salam Ghazeea.

 

Na prireditvi ‘Miss in Mister Eko Term Snovik 2013’ v nedeljo 28. julija bosta ta slikovit indijski ples odplesali Teja Saksida in Darja Jenko. Vabljeni!

Web: http://www.salamghazeea.si/

FB: Plesno Društvo Salam Ghazeea

Društvo kamniških mažoretk Veronika sestavlja 25 aktivnih članic, ki jih vodi predsednica društva Katja Krošelj. Dekleta so razdeljena v tri skupine, starejše članice ter dve začetni skupini, le-te pa združuje želja po znanju mažoretnih veščin, poleg prijetnega druženja pa še veliko prijateljstvo. Komaj že čakamo na njihov nastop.

 

Društvo kamniških mažoret Veronika.
Društvo kamniških mažoret Veronika.

 

Organizatorja izbora za Miss in Mistra term Snovik: Terme Snovik – Kamnik d.o.o., Etika d.o.o.

Generalni pokrovitelj: Björn Borg Ljubljana, facebook: https://www.facebook.com/Borgice

BORGICE-LOGOTIP-1-2

 

 

 

 

 

Medijski pokrovitelj: Radio HIT, facebook: https://www.facebook.com/RadioHIT

 

 

TERME SNOVIK-skrb za okolje:

Kot prvo slovensko turistično podjetje pa so leta 2008 prejeli prestižni Znak za okolje EU za turistične namestitve –  EU marjetico, ki simbolizira visoko kakovost in okoljevarstveno uspešnost.

Drugi osvojeni standardi so med drugimi še:

 • STANDARD KAKOVOSTI  ISO 9001:2000 v letu 2005
 • STANDARD ZA SISTEM RAVNANJA Z OKOLJEM ISO 14001:2004 v letu 2007
 • Nagrada za trajnostni razvoj na območju Alp  CIPRA v letu 2008

Ekološke usmeritve v Termah Snovik:

 • Kotlovnica na lesno biomaso, s katero se ogreva apartmajsko naselje in voda v naselju
 • Sistem vakumskih sončnih kolektorjev ter toplotni črpalki voda-voda in zrak-voda
 • Apartmajsko naselje je izgrajeno iz ekološko neoporečnih materialov
 • Sistem inteligentnih sob oz. apartmajev za varčevanje energije
 • Menjava brisač in rjuh v sobah vsake 3 dni bivanja
 • Ločeno zbiranje odpadkov v poslovnih prostorih in apartmajih
 • Zapiranje pip, zalivanje zelenic samo zjutraj in zvečer
 • Med umivanjem zapiranje vode, prihranek je 18 lit na minuto
 • Za taljenje se ne uporablja tekoče vode

še veliko več pa najdete na www.terme-snovik.si

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]