fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

20. maja zaključni dogodek Zasadimo.si

A si želite drugačne izkušnje preživljanja sobotnega dopoldneva? Želite bit v družbi pozitivnih ljudi, v stiku z Zamljo, zasadit rastlino, ki bo hrana za čebele, izkusit zvoke planetarnih gongov, afriško-slovenskih ritmov bobnov….plesnih gibov, spoznat: naravne materijale – kano, jogo, energjske kamne, majice, magnetke, slišat pravljico Anika in njene skrinjice, spoznat spontanost, intuitivno mentorstvo za poslovni in osebni uspeh, pravo ženso energijo, spoznat ročne spretnosti: kleklanje, se naučit sadit pod strokovnim vodstvom…, poizkusit naše pirine palačinke z marmelado iz hokaido buč., kupit naše izdelke, ki so pridelani z ljubeznijo po promocijski ceni in dobit kupon za 20% popust za vse izdelke iz naše spletne trgovine: www.sonce-trgovina.je (med drugim: obisk himalajske solne sobe,…) kupit izdelke razstavljalcev…. BOŽANSKO BO ♥

Med gosti bodo prisotni: Plesna šola galerija plesa, Gaja Klas – gongi, Alja Petric – gongi, Mia Frangež – gongi, skupina DJEMBABE, WellBe – Sandra Lamut, Bina Šijanec – Anika in njene skrinjice, Klavdija Hladin – poslikava s kano, Bernard – joga v naravi, Zelišča Salvia, Suzana Lečnik – spontanost.si, Tamara Belšak intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, Darja Furek – DarCHI Dao&JoniJoga…in še kdo se nam pridruži….

 

 

.

Vse skupaj pa bo ovekovečila oz. posnela ekipa oddaje Klepet ob kavi z Jasmino Kandorfer in pofotkal fotograf Bojan Mihalič. Kot strokovnjaki za sajenje se nam bo pridružila ekipa kloba Gaia, podjetja Unichem, ki bo s svojim agronomom aktivno sodeloval pri zasajevanju, prav tako Nataša Ferant iz Hmeljarskega inštituta Žalec, vedno pripravljena pomagat z nasveti.

Kaj bomo sadili?
Rože,
trajnice,
grmovnice.

Potrebna oprema

Da boste lahko v polnosti doživeli našo skupno akcijo, vam glede na teren priporočamo, da se opremite s:

škornji ali visokimi planinskimi čevlji,
delavskimi rokavicami,
ustreznimi delovnimi oblačili in
Brez alkoholnih napitkov – Hvala!

Dogodek bo že sam po sebi poln prijetnega druženja in kramljanja, pa seveda tudi dela in sodelovanja pri sajenju. Vsi bomo polni vtisov že sami po sebi, zato vas prosimo, če sabo ne prinašate alkoholnih napitkov in jih na dogodku ne uživate. Že vnaprej hvala za spoštovanje in upoštevanje.

Naši izdelki:

PIRINA MOKA, ČAJI: IZ CVETOV INDUSTRIJSKE KONOPLJE, AMERIŠKI SLAMNIK, ŽAJBELJ, SIRUPI: KONPOLJIN., AMERIŠKI SLAMNIK, SIVKIN, slastna MARMELADA IZ HOKAIDO BUČ.
Seveda vam bomo tudi tokrat na voljo za pokušino.

OBVEZNE PRIJAVE NA: www.zasadimo.si

Dogodek je brezplačen, v kolikor nas želite podpreti bomo hvaležni za vaše donacije. HVALA ♥

Info: Bogdan Mak  051 472-554

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]