fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

5. junij 2015 – Očistimo za čisto srečo, prireditev ob svetovnem dnevu okolja

Na prireditvi Ob svetovnem dnevu okolja 5. junija 2015 začenjamo gibanje Očistimo, za čisto srečo. Očistimo svoje okolje in svoje misli. Očistimo se slabe volje, apatije, nesamozavesti, občutka nezmožnosti kaj spremeniti. Samo srečen človek je lahko odličen starš, partner, državljan, občan, podjetnik. Le srečni ljudje lahko prinašamo dodano vrednost na daljše obdobje. Veliko razlogov je, da smo ta trenutek srečni – ne glede na okoliščine. Eden od teh je moč, da dvigneš sebe in naš Maribor.“Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad.”  ( Louise L. Hay)

V petek, 5. 6. bo med 17. in 19. uro potekal

zabaven in ozaveščevalen program na odru.

Predstavili bomo gibanje Očistimo, za čisto srečo in posadili drevo. Vabimo vas, da se nam pridružite! Skupaj posadimo drevo pred centrom Qlandia Maribor, pod teraso s pogledom na Pohorje.

Na stojnicah si lahko ogledate ponudbo zdravih in ekoloških izdelkov in storitev, in sicer v petek, 5. 6. od 8. do 20. ter v soboto, 6.6. od 9. do 20. ure.

Organizatorji: 

Več informacij: Miro Mihec, 041 710-277, miro.mihec@etika.si

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]