fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Zdravo in aktivno na počitnice – Utrinki iz prireditve

Za nami je 33. Vitafit prireditev z naslovom Zdravo in aktivno na počitnice. Pred trgovskim centrom Qlandia Maribor smo v Snagin zabojnik posadili cvetje v okolje pred centrom pa smo posadili lipo, ki smo jo poimenovali Živa. Fotografije s prireditve si lahko ogledate v foto albumu na naši Facebook strani.

 

Lipo smo posadili s skupnimi močmi.
Lipo smo posadili s skupnimi močmi.

 

Prosti čas predstavlja pomemben del življenja. Gre za čas, ko smo ljudje svobodni pri izbiri in organiziranju najrazličnejših aktivnosti. Množična kultura spodbuja pasivnost pri preživljanju prostega časa, zato medgeneracijska solidarnost med mladimi počasi usiha. Z namenom aktivirati ljudi, da bi aktivno in zdravo preživljali svoj prosti čas tudi med počitnicami, organiziramo prireditev.

 

28.6.2014, QLANDIA  MARIBOR

Na prireditvi si boste lahko ogledali  zdrave in ekološke izdelke in storitve v soboto, 28. junija med 8. in 20. uro in v nedeljo, 29. junija med 9. in 14. uro.

Program na odru pred nakupovalnim centrom v soboto med 10. in 12.30. uro bo zabaven, predvsem v znamenju preživljanja prostega časa (športni nastopi, ples, pevski nastopi, borilne veščine…)

 

1

 

HUMANITARNOST

Vitafitove zabavne, glasbene, aktivno-promocijske, ozaveščevalne in humanitarne prireditve so bile skupaj s partnerjem Socialnim centrom Maribor leta 2013 nagrajene z uvrstitvijo v finale Evropske nagrade družbeno odgovornih praks. Z zbranimi potrebščinami, izdelki, storitvami in finančnimi sredstvi smo oskbeli številne organizacije in posameznike.

Na prireditvi bomo izvajali humanirarno akcijo Daj naprej in podari sonce, kjer s prodajo rdečih eko vrečk pomagamo invalidnim otrokom: http://dajnaprejinpodarisonce.si/

 

daj naprej

 

DOSEDANJE PRIREDITVE

Tukaj si lahko ogledate nekaj utrinkov dosedanjih Vitafitovih prireditev:
http://www.vitafit.si/tag/vitafit-prireditev/

 

s

POKROVITELJ PRIREDITVE:

Soča rafting d.o.o.

cover fb soča

 

Razstavljavci:

Soča rafting d.o.o., CCN (stojnica + predavanje ob 8.30, 13. in 17. uri),Kozmetični salon ESTETIQUE HOFBAUER, Hermes & Andreja Gačnik, Snaga Maribor, Lepotni salon Diva, Studio Luna, Laura Marinšek s.p.

 

Organizatorja:

Qlandia Maribor in Etika d.o.o.

 

INFO:

Davor Lovrenčič, vodja projektov,
Etika d.o.o., podjetje za etično oglaševanje in projekte
tel: +386 2 251 67 01, gsm:+386 (0) 040 576 060
www.etika.si,  www.vitafit.si

 

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]