VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

(40.) Vitafitov dan za zdravje

Vabljeni na že

40. Vitafitovo prireditev

.

ki bo potekala v nakupovalnem centru Qlandije Maribor v soboto, 29. novembra med 10. in 11. uro,  ko bomo skupaj z društvom za razvoj potencialov Pupillam in soorganizatorjem Mavrične prireditve

promovirali zdravje na zabaven način.

 Ogledali si boste lahko stojnice z izdelki in storitvami za zdravo in aktivno življenje ter zabavni program na odru (Klub japonskega mečevanja Maribor, Orientalska plesalka Silva Krsnik…)

clanek_cover

Ogledali si boste lahko tudi modno revijo Vulcano models in nenavadno slikarsko delavnico, kjer bodo umetniki invalidi ustvarjali na ogrevalnih IR panelih Ekosen.

Pokrovitelj prireditve je podjetje Ekosen d.o.o.

logo ekosen

EKOSEN – specialist za IR ogrevanje, ki omogoča najtoplejši dom za najmanj denarja !

Na stojnicah si boste lahko ogledali ponudbo zdravih izdelkov in storitev, med drugim tudi brezglutenske izdelke Fenix (Klasje Celje d.d.), Točka zdravja, tam bodo pa tudi Vzajemna zdravstvena zavarovalnica d.v.z., Čebelarstvo Panis Tomaž Šauperl tevževe dobrote, Kmetija Frangež, barbara Petrič, Lestako Miodrag Kostić, Kmetija Vesna Sirk, Gospodar zdravja…

10411730_1513483912243890_8783496242815440662_n

 Tukaj si lahko ogledate nekaj utrinkov z naših dosedanjih prireditev:

http://www.vitafit.si/tag/vitafit-prireditev/

            Soorganizatorji:

logoti_linki_clanek

                              Etika d.o.o.               DCA Maribor                 Pupillam            Portal za zdravo in aktivno

 logo ni vseeno

Vitafitove humanitarne in zabavne prireditve  so namenjen povezovanju, ozaveščanju in promociji etičnih, trajnostnih izdelkov, storitev in projektov, ki podpirajo osebnostni, duhovni in materialni razvoj človeka ob tem, da čim manj obremenjujejo okolje in živa bitja.

Rdeča nit prireditev so zdravje, ekologija in humanitarnost. Vitafitove prireditve so bile uvrščene v finale nagrade za družbeno odgovornost Horus ter skupaj s partnerjem Socialnim centrom Maribor nagrajene z uvrstitvijo v finale Evropske nagrade družbeno odgovornih praks.

HORUS

CSR

Daj naprej in podari sonce

 Sedaj na prireditvah skupaj z društvom Obsidian organiziramo humanirarno akcijo Daj naprej in podari sonce, kjer s prodajo rdečih eko vrečk pomagamo invalidnim otrokom: Masi Prasnic iz Slovenj Gradca, Loti Ledinek iz  Slovenskih Konjic, Nejcu Rotovniku iz Oplotnice ter Lovru Stuparju iz Novega Mesta.

Otroci, ki se zaradi napake pri porodu, prehitrega rojstva ali infekcije v zelo zgodnji otroški dobi soočajo z ogromno težavami, ki so vezane na mišično – skeletne zaostanke v razvoju, zaostanke na čustvenem in mentalnem področju ter so močno gibalno ovirani. Za starše in skrbnike otrok to pomeni veliko dodatnega dela in stroškov. Ti otroci so upravičeni do minimalne fizioterapije in minimalnih medicinskih pripomočkov, ki po ocenah staršev pokrijejo okoli 10% dejanskih stroškov.

Z nakupom vrečk boste prispevali pomoč tem otrokom in njihovim staršem.

 

d

Več informacij o projektu:

INFO in kontakt:

 Miro Mihec,

Etika d.o.o., podjetje za etično oglaševanje in projekte.

Kraljeviča Marka ulica 6, 2000 Maribor

tel.00386 (0)2 251 67 01, 041 710-277, miro.mihec@etika.si

 www.fb.me/vitafiit, www.fb.me/Vitafit.si, www.vitafit.si

http://goo.gl/w1kjnk, , http://goo.gl/WUAl6z, www.etika.si

 

 CSRCSRCSR

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]