fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Vaša dnevna obremenitev in kaj lahko storitev proti temu

Kamen spreminja svet? Zdrave kamnine iz pradavnine Pradavnina. Sile narave stapljajo in konzervirajo minerale v njihovi prvotni obliki. Silicij, kalcij, magnezij, pa tudi natrij in kalij. 

Življenjsko pomembni za naš organizem, zaprti znotraj ohlajene vulkanske kamnine. Milijone let stari zaklad, shranjen kot osnova za LavaVitae, shranjen za zdravje ljudi. Zahvalo za svoj izjemni učinek vulkanska kamnina zeolit dolguje nedotaknjeni kristalni vodi, ki jo vsebuje in je bogata s hranilnimi snovmi. Raziskovalci so potrdili, da je voda shramba informacij o zdravem prvotnem stanju. Tekočina kot pomemben sklop gradnikov življenja. Kamen kot pomoč pri regeneraciji našega telesa, kamen kot vir moči za vsaki dan.

 

QFszFoeM

Kako deluje?

Razbremenitev in čiščenje kot osnova

Dan za dnem trpimo zaradi negativnih vplivov v obliki škodljivih snovi iz okolja, nezdrave prehrane ali naglice in stresa. Pojavljajo se motnje spanja, prebava ponori, okužbe so vse pogostejše in počutimo se duševno ter telesno utrujeni.

Vse večji izziv je, kako ostati zdrav. LavaVitae kot certificirani medicinski izdelek razbremeni naš organizem in pomaga organom razstrupljanja tako, da nevtralizira „proste radikale“, še preden škodujejo telesu. Takšno aktivacijo in učinek naš zeolit razvije samo s pomočjo posebne, t. i. TMAZ metode proizvodnje. Naš pristop: Očistiti organizem in vzpostaviti temelje zdravja. Hkrati je treba organizem oskrbeti s pomembnimi minerali, kot sta magnezij in kalcij. Vse to v enem samem izdelku.

Priložnost za večjo kakovost življenja?

Navdušenje v nas

„Začuti zdravje in navdušenje v sebi.“ Hitrejše okrevanje in močnejši imunski sistem, saj izdelek že v ustih vsrka škodljive snovi in jih odstrani iz telesa. Kombinacija vode iz pramorja in vulkanskih kamnin je edinstvena na tržišču ter predstavlja priložnost za večjo kakovost življenja za vse starostne skupine.

Kot prah ali v obliki kapsul, občutek zadovoljstva vas bo preplavil v najkrajšem času. Vaše zadovoljstvo nam je zelo pomembno. Navdušene stranke izdelek namreč priporočajo naprej. Naravni izdelek je uspešen le, če ga stranke z veseljem priporočajo. In prav na tem uspehu temelji ideja, ki se skriva za LavaVitae.

Ekonomija v sozvočju z zdravjem?

Podpora človeku kot celoti

Navdušene stranke postajajo partnerji v naši mreži. S partnersko identifikacijsko izkaznico izdelki LavaVitae niso le cenovno ugodnejši, temveč jih uporabnikom preko programa „Easy Shipping“ tudi dostavimo.

8f0a382a39-lavavite

Zdravje združeno z ekonomsko stabilnostjo, saj se priporočila nagrajujejo in skrbijo za finančno varnost. Človek kot celota tako najde pozitivno energijo in podporo za vse, kar potrebuje za svojo ekonomsko razvojno pot z LavaVitae. Skupaj za prostor v domači lekarni vsake družine.

BnR-Vital vabilo, Maribor 12

Vabljeni na brezplačno predstavitev 12. maja med 19. in 21.uro v hotelu Piramida v Mariboru!

Prijave in informacije
kokoltom@gmail.com, 040 630-145

https://www.facebook.com/events/1005691776182851/

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]