VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Utrip mladosti v Termah Snovik

OGLASNO SPOROČILO V soboto 25.05.2013 se bodo v občini Kamnik odvijali različni tematski dogodki.  V Termah Snovik bo poskrbljeno za obiskovalce vseh starosti in okusov s programom “UTRIP MLADOSTI”, ki zajema:

OKUSI KAMNIKA – ob 19:00 uri kulinarično doživetje tradicionalnih lokalnih jedi z vodjo kuhinje.

DETOX JOGA za odrasle in družino -celoten vikend namenjen pripravi telesa in duha na poletje.

KLUB PALČKA SNOVIČA – ustvarjalne delavnice s Palčkom Snovičkom (ob 11:00) z dobrodelnim pridihom. Na ta dan bo s strani zaposlenih in obiskovalcev potekalo zbiranje finančnih sredstev za pomoč Gaji.

PRENOS FINALNE TEKME LIGE PRVAKOV – za športne navdušence bomo na terasi term Snovik omogočili ogled prenosa na velikem platnu

 

Terme Snovik
Terme Snovik

 

Dan brisače v Kamniku

25. maj – svetovni dan brisače bodo z dnevom odprtih vrat in posebnimi prodajnimi akcijami obeležili tudi v kamniškem Svilanitu, pobudniku dneva brisače pri nas, kjer vsako uro med 10. in 12. uro pripravljajo vodene oglede proizvodnje.

Otvoritev wellness kotička okoliških ponudnikov v TIC Kamnik

 

Razvajanje v eko termah Snovik
Razvajanje v eko termah Snovik

 

Zavod za turizem in šport bo pa v svojem turistično-informacijskem središču otvoril wellness kotiček, ki bo dodatno popestril ponudbo lokalnih izdelkov v njihovi trgovinici. Obiskovalcem TIC-a bodo odslej na voljo številni izdelki okoliških ponudnikov, kot so kopalni plašči, copati in brisače Svilanit, naravna mila in čaji, ki bodo v soboto na voljo po ugodnejših cenah. Prav tako bodo ugodnejše cene veljale za vstopnice v Terme Snovik.

Rezervacije in dodatne informacije na 080 81 23

Vljudno vabljeni v Terme Snovik

 

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]