VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Tosama je bila pokrovitelj prireditve “Podajmo si roke”

Tosama d.o.o. je bila pokrovitelj medgeneracijske prireditve “Podajmo si roke”  v nakupovalnem centru Qlandia Maribor.

Natura Femina izdelki
Natura Femina izdelki

 

Pogovarjali smo se z vodjo trgovine v Mariboru, gospo Leo Mikl.

Kaj je Vaša osnovna dejavnost?

V Tosami, ki jo večina kupcev pozna predvsem po higienskih in medicinskih izdelkih,  že dolgo vemo, da se kupcem najlaže približamo tako, da smo jim na dosegu roke tako z izdelki kot tudi s svetovanjem o uporabi teh izdelkov. Zato smo se v letu 2011 odločili tudi za širitev svoje maloprodajne mreže in sicer v  vaše mesto, kjer smo na 90 kvadratnih metrih odprli našo drugo trgovino.

 

Kaj  vse lahko najdemo v vaši trgovini?

V estetsko urejeni specializirani trgovini v Mariboru so na voljo vsi Tosamini izdelki ter še mnogo drugega, kar kupec pričakuje v prodajalni, ki ponuja vse za nego in zdravje. Ker pa je Tosama pridobila tudi koncesijo za prodajo medicinsko – tehničnih pripomočkov, v trgovini dobite tudi vse izdelke iz programa saniteta in inkontinenca, ki jih zdravnik predpiše na naročilnico.

V veliko pomoč obiskovalcem pri nakupu smo v njej zaposleni strokovni sodelavci, ki lahko izmerimo krvni tlak, raven sladkorja in holesterola, opravimo meritve za izdajo kompresijskih nogavic ter svetujemo pri kompresijskem povijanju in podobno.

V prijazno, zeleno-belo trgovino vabimo vse, ki želite s kvalitetnimi izdelki poskrbeti zase in za svoje bližnje, ter vse, ki medicinske pripomočke dobivate na naročilnice. Nahaja se skoraj v centru mesta, na Jezdarski ulici 4 na Taboru. Odprta je  od ponedeljka do petka od 8. do 19. ure, ob sobotah pa od 8. do 12. ure.

Vivamel
Vivamel

 

Kdo pa so največkrat vaše stranke?

Za svoje so nas vzele predvsem mariborske nosečnice in mlade mamice, ki vedo, da na naših policah najdejo vse za nego svojega malčka, marsikaj pa tudi zase – tako pred porodom kot tudi po njem. Najbolje prodajani so prav izdelki za nego otrok iz Tosaminega to.to programa ter ostala oprema in oblačila za dojenčke.

Naši kupci so tudi ljudje z zdravstveni težavami in so najbolj veseli pogovora in nasveta o uporabi določenega pripomočka. Opažamo, da se radi vračajo in tudi povedo, kako so uspeli odpraviti svoje težave. Zelo pa so zadovoljni tudi zato, ker medicinsko-tehnične pripomočke dostavljamo tudi na dom.

Hvala za vaše pokroviteljstvo na prireditvi “Podajmo si roke”.  Kaj vse ste predstavili na omenjeni prireditvi?

Predstavili smo se predvsem z izdelki, s katerimi v zadnjem času gradimo svojo prepoznavnost. To so predvsem nova linija higienskih izdelkov Jasmin, otroški program to.to,naravna linija higienskih izdelkov Natura Femina Organic, Vivacare obliži, Vivamel itd. Na stojnici smo bili zato še posebej veseli  predvsem mladih mamic, ki želijo najboljše za svojega malčka in znajo razvajati sebe s popolnoma  naravnimi izdelki.

to.to.
to.to.

 

Poslanstvo in vizija Tosame za naprej?

Naše poslanstvo je, da postanemo podjetje, ki je prepoznavno po tem, da izdelujemo in tržimo izdelke za naravno higiensko in zdravstveno oskrbo ljudi, s katerimi ljudem zagotavljamo izboljšano kakovost življenja v vseh življenjskih obdobjih.

Vizija pa, da smo prepoznaven, inovativen in cenjen ponudnik higienskih in medicinskih pripomočkov pod lastnimi ali tujimi blagovnimi znamkami.

 

Poiščite nas v naši trgovini v Mariboru, na Jezdarski 4.

Se vidimo…

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]