fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Slovenski in hrvaški turizem v EU

Prihaja poletje, z veliko zamudo, vendar prihaja nezadržno. S sončkom obsijano in razigrano. Prihajata pa tudi 12. in 13. Vitafit.si prireditvi, ki bosta imeli poenoteno ime “Slovenski in hrvaški turizem v EU”.  Prvič bomo z našimi “zdravimi”prireditvami prestopili meje Štajerske. 22.6. bomo obiskali trgovski center Qlandia v  Kamniku, 29.6. pa trgovski center Qlandia v Kranju.

 

12. in 13. Vitafit prireditvi: 22.6 TC Qlandia Kamnik. in 29.6. TC Qlandia Kranj.
12. in 13. Vitafit prireditvi: 22.6 TC Qlandia Kamnik in 29.6. TC Qlandia Kranj.

 

Za obiskovalce smo pripravili pester in zabaven program, na promocijskih razstavnih prostorih pa se nam bodo med drugim predstavili tudi lokalni turistični ponudniki. Program se bo odvijal med 9.00 in 13.uro.  Prisluhnili boste lahko lokalnemu pevskemu zboru,  si ogledali plesne in folklorne nastope, in ja, tudi tokrat boste lahko sodelovali v eko nagradni igri “Zadeni v koš”...

Na prireditvi bodo ob 10.00 uri nastopili varovanci plesnega kluba Šin Šin:
Smo mlada plesna šola, kjer se razkrivajo novi plesni upi. Plesalci, željni gibanja, kreativnosti in sprostitve ob glasbi, se razvijajo v prave male umetnike. Med priljubljenimi stili so moderni plesi, od rekreativnih do tekmovalnih oblik, kot so jazz balet, show dance, hip hop, breakedance, plesi za predšolske otroke in družabni plesi. Ob strokovnem vodenju plesnih trenerjev se ponašamo z obilico plesnih dogodkov, pokalnih in državnih naslovov ter nastopov. Imenujemo se Plesni klub Šinšin, kje telo in dušo zlijemo v gib.

 

Plesni klub ŠIn ŠIn
Plesni klub Šin Šin

 

Tudi zabavali se bomo 🙂

Vsi se spomnimo, ko smo kot majhni otroci vrteli hula hoop obroče, kajne? Tokrat boste imeli priložnost, da spet poskusite. Inštruktorica Tjaša Dorelay vas bo naučila osnovnih trikov vrtenja hula hoop obroča! Zabavno bo! Vabljeni otroci in odrasli! 

Zakaj hoopkati?

Hula hooping je zabavna vadba s hula hoop obroči, kjer odlično poskrbiš za svoje telo in duha. Zabavni triki sprostijo vsakodnevni stres in spodbujajo smeh. Vrtenje obroča na telesu in ob njem učinkovito vpliva na krepitev mišic trebuha, zadnjice, rok in nog. Poveča se gibljivost telesa, ravnotežje in dobra drža. Vadba s hula hoop obročem te sprosti in poživi hkrati!
Mogoč bo nakup svetlečih hula hoop obročev!

 

Hooping Tjasa Dorelay.
Hooping Tjasa Dorelay.

 

Med 9.00 in 13.00 si boste lahko brezplačno izmerili nivo sladkorja v krvi, ustvarjali boste lahko v eko delavnicah, ter uživali v raznovrstnem program na odru. Skozi ves dan si boste lahko ogledali ponudbo zdravih izdelkov in turističnih destinacij.

 

Utrinek s prejšnje prireditve
Utrinek s prejšnje prireditve

 

Terme Snovik-Kamnik.
Terme Snovik-Kamnik.

 

Vitafit prireditve so vedno tudi humanitarne. Na omenjenih prireditvah bomo zbirali poletna oblačila in igrače ter najnujnejše življenjske potrebščine. Ob koncu prireditve bomo zbrane potrebščine predali lokalni humanitarni organizaciji. 

Prinesite tudi vi kakšen kos poletnega oblačila ali pa darujte kak zdravi priboljšek. S to nedvomno lepo gesto boste nekomu polepšali poletje 🙂

 

Zbirali bomo poletna oblačila, igrače in nujne življenske potrebščine za lokalno humanitarno organizacijo
Zbirali bomo poletna oblačila, igrače in nujne življenske potrebščine za lokalno humanitarno organizacijo.

 

Poglejte, kako smo se imeli na prejšnjih Vitafit prireditvah.

http://www.vitafit.si/utrinki-danasnje-vitafit-prireditve-2/

http://www.vitafit.si/vitafit-prireditev-ob-svetovnem-dnevu-zdravja/

 

Organizatorji: Etika d.o.o., TC Qlandia Kamnik, TC Qlandia Kranj

 

 Razstavljalci: SIMPS’S, Zepter Slovenica d.o.o.

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]